Posle proslave rođendana na Kopaoniku, Tanju Savić u Smederevu sačekalo iznenađenje od novog udvarača?! (VIDEO)

21.03.2022

15:22

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica je na planini provela protekli vikend, dok se u njenoj blizini nalazio političar Draško Stanivuković

Posle proslave rođendana na Kopaoniku, Tanju Savić u Smederevu sačekalo iznenađenje od novog udvarača?! (VIDEO)
tanja_savic_03032022_0005 - Copyright ATAImages/ M.M.

Tanja Savić proslavila je 20. marta svoj rođendan, na odmoru na Kopaoniku. Na ovom putovanju društvo su joj pravili brat i sestra, dok se i političar Draško Stanivuković nalazio u njihovoj blizini, a pevačica ne krije da joj je i on čestitao rođendan.

Ipak, po povratku u rodno Smederevo, Tanju je sačekalo iznenađenje od drugog muškarca, izvesnog Nikole, a kako je navela, reč je obožavaocu. Naime, u ovom gradu osvanuo je bilbord sa Tanjinom slikom i čestitkom za rođendan.

- Samo budi nasmejana baš takvu te pamtim... Srećan ti rođendan. Nikola - pisalo je na bilbordu uz pevačicinu fotografiju, što je ona objavila na svom Instagram profilu.

- Povratak kući i ovo me je dočekalo. Nemam reči kako me moji fanovi iznenađuju svakog dana - napisala je Tanja uz snimak.

Podsetimo, iako su tokom proteklog vikenda oboje boravili na Kopaoniku, Tanja je ponovo za medije negirala bilo kakav odnos sa gradonačelnikom Banjaluke.

- Čestitao mi je rođendan, nismo se videli. Da sam zaljubljena ne bih to krila, nema potrebe za tim. Ja sam uvek za ljubav, emotivna sam i maštam o princu na belom konju, ali obično dođe samo konj - otkrila je Savićeva, dok je Draško Stanivuković na planini boravio zbog predavanja iz oblasti ekonomije, koje je organizovao Ekonomski fakultet. 

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike