Rokvić odustao od prodaje naloga na Tviteru! Otkrio razlog zašto, a imao je i poruku za hejtere (FOTO)

22.03.2022

10:45

0

Pevač je, inače, planirao da od dobijenog novca danas-sutra izgradi put do crkve u rodnom mestu njegovog pokojnog oca

Rokvić odustao od prodaje naloga na Tviteru! Otkrio razlog zašto, a imao je i poruku za hejtere (FOTO)
Copyright Nikola Rokvić ATAImages

Nikola Rokvić je pre nekoliko dana objavio kako želi da proa svoj Tviter nalog, pa da zatim izgradi put do crkve u rodnom mestu njegovog pokojnog oca Marinka. Pošto mu je sportista ponudio 4.000 evra, kako je napisao u jednom od statusa na pomenutoj društvenoj mreži, međutim, došlo je do promene plana.

Naime, pevač je rešio da ipak zadrži svoj nalog, ali da ga koristi za humanitarne akcije. Takođe, imao je poruku za hejtere kojih je svakako bilo, ali zbog kojih nikako ne odustaje od svoje zamisli da izgradi spomenuti put.

Od fanova, sa druge strane, ima punu podršku.

- Zbog dragih ljudi, ostaću ovde, sredstva za izgradnju puta ćemo pribaviti, jer se mnogo ljudi javilo! Moj profil će od danas biti usmeren isključivo za akcije koje obuhvataju lečenje dece, pomoć siromašnima i najugroženijima, kao i obnovu i podizanje hramova - poručio je Nikola, pa istakao i kako je s namerom da proda svoj nalog naišao i na negativne rekacije javnosti, što je pojednice i više nego iznenadilo. 

 

 

- Hvala svima na podršci! Hvala i na pogrdnim komentarima, pokazali smo koliko još mnogo moramo da radimo na toleranciji i poštovanju drugačijeg mišljenja - napisao je Rokvić.

Nikola Rokvić Twitter screenshot / NikolaRokvic
 

Podsetimo, pokojni Marinko Rokvić rođen je 27. januara 1954. godine u Bosanskom Petrovcu u Bosni i Hercegovini. Upravo tamo, gde je nekada uvek rado odlazio s porodicom, Nikola želi da da svoj doprinos.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike