Miona Marković o ulozi u "Močvari": Psihoterapija je važna, ali ume da boli

06.11.2020 | 14:36 >> 14:45

Autor: Nevena Mijušković

Glumica je istakla da je u njihovoj profesiji posebno bitno da glumci upoznaju sebe

Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Miona Marković imala je značajnu ulogu u seriji “Močvara” ulogom Marijane Perović, pa je prošla kroz velike glumačke pripreme.

Kako je uloga na nju ustavila veliki utisak, otkrila je da je išla na psihoterapije koje su važan deo njene profesije, ali je govorila i o privatnom životu. S obzirom na to da ima tek 23 godine, karijera joj je neizmerno važna, pa ne razmišlja još o proširenju porodice, iako je u stabilnoj emotivnoj vezi.

– Volela bih da idem glumačkim putem Milene Dravić, a ne da budem majka petoro dece – iskreno je rekla Miona. Ona je ispričala kako su izledale njene seanse kod psihoterapeuta.

– Odlasci na psihoterapije sastavni su deo mentalne higijene. Za glumca je posebno važno da upozna sebe, pošto radi sa sobom i ličnim iskustvom. Posle određenog broja terapija shvatite na koji način razmišljate i naučite da sve sagledavate objektivno – istakla je glumica. Markovićeva je priznala da je nakon terapije osećala olakšanje, ali da to ne bude uvek tako.

– Zna i to da boli. Nekada neko mora da vam uzdrma kavez kako biste znali da treba da izađete iz njega. Tek kada vas poremete, shvatite šta bi trebalo da ispravite.

Pročitajte još:

Goran Bogdan ekskluzivno za 24sedam: Kako sam zbog uloge u „Močvari“ hranio svoju tamnu stranu

Svetlana Bojković za 24sedam: Mladost, koja i dalje čuči u meni, daje mi snagu da gazim kroz močvaru

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Izvor: Gloria