Kaća se ne smiruje nakon skandala sa Sanjom: Preko glave mi je njenog prevaziđenog i uvredljivog koncepta emisije!

09.02.2022

17:36

3

Autor: Marija Mitić

Pevačica se nimalo ne kaje što je sve obelodanila u javnosti i opet bi učinila isto

Kaća se ne smiruje nakon skandala sa Sanjom: Preko glave mi je njenog prevaziđenog i uvredljivog koncepta emisije!
Sanja Marinković i Katarina Živković - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Katarina Živković napravila je pravi skandal pre par dana kada je javno, na Instagramu, prozvala voditeljku Sanju Marinković.

Naime, Kaću je razbesnelo to što je Sanja iz svoje emisije "Magazin In" u kojoj je bila gost, isekla njen odgovor na pitanje o ženama sa javne scene, lakog morala.

Kaća se međutim ne kaje što je o svemu ovome reagovala javno, iako je zbog toga, bar kako je sama tvrdila, zabranjena na televiziji Pink.

Antonio Ahel/ATAImages
Katarina Živković

- Da mogu da vratim vreme ponovo bih isto uradila. Na estradi sam više od jedne decenije i svojim poštenim, vrednim radom sam na mestu gde jesam. Najmanje što gost u emisiji očekuje od voditelja je poštovanje. Niko ne voli da bude javno vređan i omalovažavan. Imam ogromnu podršku ne samo svojih kolega i koleginica već i većine ljudi kojima je više preko glave njenog vređanja gostiju, uglavnom žena, i prevaziđenog koncepta emisije koji je vrlo često uvredljiv - rekla je za Blic Katarina Živković.

Inače i Sanja je reagovala na Katarinine opaske, te izjave da bi trebalo da joj uputi izvinjenje.

- Zbog čega da se izvinim? Nema ovde nikakvih problema, naši timovi su se čuli i sve je u redu. Kada sam se konsultovala sa produkcijom i montažerima, izbacili smo deo od 10. do 15. minuta jer su se preklopile dve izjave i nije bilo moguće dobiti čist rez. O tome svedoči i sirov materijal. Sem tehničkih momenata, druge namere nije bilo. Kaća je moj drag gost, daje pametne odgovore i dobar je sagovornik. Nemam crnu listu i opet ću je zvati u emisiju - rekla je Sanja nakon skandala za Alo.

ATAImages/ A.A.
Sanja Marinković

Podsetimo, Živkovićeva je nakon emitovanja sporne emisije, kada je videla da je njen odgovor isečen, na Instagramu napisala sledeće:

- Sanja, ti zoveš u emisiju goste da bi ih potom vređala, ponižavala i omalovažavala i na kraju kreiraš onako kako tebi odgovara. Ja to ne želim i želim javno izvinjenje, ne samo za sebe već za sve moje kolege. Sanja Marinković je sklonila (izbacila iz emisije) moj odgovor na pitanje da li rijaliti učesnice i pevačice muškarci doživljavaju kao žene lakog morala i ograničene inteligencije, pa sam prinuđena da prokomentarišem ovde. Moja dužnost je da odbranim sebe, svoju profesiju i sve svoje koleginice koje se kroz život pošteno bore i zarađuju svoj dinar. Moj odgovor koji je Sanja isekla je glasio: ’Predrasuda ima i biće, a što se tiče promiskuiteta i žena lakog morala, ima ga i među voditeljkama i među advokatima, agentima, lekarima... Ne reagujem nikako jer me one ne pogađaju'. S obzirom na to da je moj komentar izbačen, to može vrlo lako pogrešno da se protumači i da ispadne kako se ja slažem sa svime što ona govori. Ne znam koja je bila Sanjina namera, ali je svakako uvredljiva, ne samo za mene već i za moje kolege.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike