Gobelja ne menja pelene! Katarina Grujić o ulozi majke, Marku, ćerki Katji: Molila sam Boga da ima tatine, plave oči!

07.03.2022

22:04

1

Autor: Marija Mitić

Pevačica se tri meseca nakon porođaja, sinoć vratila na scenu

Gobelja ne menja pelene! Katarina Grujić o ulozi majke, Marku, ćerki Katji: Molila sam Boga da ima tatine, plave oči!
katarina marko gobeljić (1) - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Katarina Grujić vratila se na scenu nakon tromesečne pauze posle porođaja. Ona je sinoć održala prvi nastup otkako je postala majka, u jednom poznatom beogradskom lokalu, gde je svoje hitove pevala publici koja ju je jedva čekala.

Kako kaže Kaća, u njenom životu sve se okrenulo "naglavačke" otkako je došla beba Katja na svet i promenilo nabolje.

- Promenio mi se način života, ali na mnogo bolje i lepše. Mnogo sam ispunjenija u životu. Uloga majke je za mene najbitnija i najlepša uloga u životu koja može da se desi. Sve što se promenilo, promenilo se samo na bolje - istakla je za Blic Kaća i dodala:

ATAImages/ M.M.
Katarina Grujić

- Uvek sam bila odgovorna osoba, a sada treba još odgovornija da budem i stvarno sam takva. Za ćerku bih sve dala u životu. Sve radim za nju i najviše vremena provodim sa njom. Promenilo me je to, da sam samo sa njom i da me apsolutno ništa ne zanima u životu osim nje. I naravno posle nje, moja karijera.

Kako ističe, njen suprug, fudbaler Marko Gobeljić se dobro snalazi kao otac, a već je i razmazio mezimicu.

- Marko se pokazao najbolje što može. Sve radi bara-bar sa mnom, osim što ne menja pelene. To mu ne dozvoljavam. Ali sve u svemu stvarno je dobar. On je već razmazio ćerku. Samo je grli i nosi. Definitivno će je razmaziti još više kad bude odrastala, a ja ću verovatno biti onaj strožiji roditelj - kaže Kaća i ističe da beba više liči na oca.

Instagram screenshot / katarinagrujic.doll
Katarina Grujić i Marko Gobeljić sa ćerkicom Katjom

- Mislili smo da liči na mene, ali ona je preslikana Marko. Ima plave oči, što sam ja molila Boga - kaže pevačica koja je potom progovorila o odnosu nje i Marka.

- Kod nas je sudbina na prvom mestu. Našli smo se i stvoreni smo jedno za drugo. Koliko puta nam se dešavalo da smo trebali da se spojimo, a nismo. Da smo bili na istom mestu, a nismo se videli. To je trajalo godinama i na kraju se desilo slučajno. Kad imate tu neopisivu hemiju i energiju, sve se kad tad poklopi - kaže Kaća i dodaje da prinova nije mnogo uticala na to da njihov brak očrvsne.

- Mi smo uvek bili čvrsti, ali uvek se razumemo i podržavamo se. Nismo nikada imali problema, svađa. Katja je mogla samo da ulepša naš svet, ništa više - istakla je ona.

Katarina i Marko iznose bebu iz porodilišta, ATAImages/Antonio Ahel
Katarina Grujić i Marko Gobeljić sa ćerkicom Katjom

Kako su svi primetili da sjajno izgleda te da je oslabila, Kaća se osvrnula i na to.

- Ugojila sam se možda četrnaest kilograma u trudnoći, što mislim da je sasvim normalno. Žene koliko god da se ugoje u trudnoći je normalno. Nije mi bilo teško da skinem kilograme. Počela sam mnogo rano da treniram. Moj doktor će me ubiti ali volim da vodim računa o svom izgledu - završava pevačica za pomenuti portal.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike