Lepa Brena o Stefanovom rođenju: Boba je presekao pupčanu vrpcu, pomagao mi je da dišem

07.11.2020

09:58 >> 15:06

0

Pevačica je pre 28 godina otkrila sve detalje o tome kako je protekao njen prvi porođaj u Americi, kao i suprugu koji joj je bio podrška

Lepa Brena o Stefanovom rođenju: Boba je presekao pupčanu vrpcu, pomagao mi je da dišem
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Lepa Brena osamdesetih i devedesetih godina bila je u jeku popularnosti, a 1992. kada je prvi put postala majka, njen život dobio je potpuno drugačiji smisao.

Za nju je tada krenula nova životna etapa, jer više nije bila samo najpopularnija pevačica u Jugoslaviji, već mama dečaka Stefana Emeralda, koga je rodila u Americi. Brena je tada otvorila dušu i iznela najintimnije detalje o trudnoći i iskustvu s porođaja, ali i o tome kako je na nju pazio suprug Boba Živojinović.

– Ni sanjala nisam da je dete toliko zadovoljstvo i da na neki poseban način ispunjava ženu. Trenuci kada spava pored mene čine me srećnom, mada, moram da priznam, nije lako kada se dete budi svaka tri sata i traži da jede. Kao i svaka majka, moram da se pohvalim da je beba lepa i napredna. Dečko je krupan, rođen je sa 3890 grama i 55 centimetara, a od lekara je dobio ocenu deset – izjavila je Brena ponosno. Njena publika željno je tada iščekivala svaki detalj o njenoj ulozi mame, pa im je Brena to i omogućila, otkrivajući čak do detalja i kako je izgledao trenutak kada je donosila bebu na svet, a tome je prisustvovao i Boba.

Antonio Ahel/ATAImages

 

– Boba me je, sledeći uputstva lekara, neprestano bodrio, posebno mi dajući savete kako da dišem i na taj način smanjim bolove. Čak je, kad se dete rodilo, lično presekao pupčanu vrpcu. Prve bolove sam osetila u 20 sati, 20. maja. Mislila sam da su to takozvani lažni bolovi. Međutim, napadi su bili brzi i postalo mi je jasno da je to prava najava porođaja. Već u 1.15 časova posle ponoći, 21. maja, ja sam se porodila, što znači da mi je sin rođen u znaku Blizanca. Ništa nije bilo strašno, porođaj mi je protekao tako prijatno da jedva čekam da imam i drugo dete – naglasila je Brena. To se i dogodilo, jer je bračni par dobio kasnije i sina Viktora. Čim su postali roditelji, javnost je interesovalo šta Brena i Boba misle, da li će beba da povuče talenat na mamu ili na tatu. Nakon tri decenije jasno je da je Stefan povukao na majku, iako se povukao sa muzičke scene, a Brena je tada poručila:

– Dete je dosta bučno, ima jak glas, naročito kada traži hranu. Ali se i rita, na osnovu čega zaključujem da bi mogao da bude i sportista. Za one koji žele da i to znaju, ja dojim mog sina. Ovde je to uobičajeno, čak i preporučljivo. Zbog toga mi je lekar rekao da se čuvam stresova, kako bih što duže zadržala mleko. Neverovatno je lep osećaj kada se ujutru probudite i u postelji kraj sebe vidite bebu i voljenog čoveka – otkrila je pevačica za Sabor, samo nekoliko dana nakon prvog porođaja.

Ove godine, kada je Stefan punio 28 godina, pevačica mu je putem Instagrama čestitala rođendan s istim osećanjima, kakva su joj bila i prvog dana.

Od dana kada si se rodio, uneo si posebnu ljubav i novi smisao u mom životu. Želim ti ispunjenje tvojih snova, jer si to i zaslužio – poručila je ona sinu.

Pročitajte još:

Ovako je Vesna Zmijanac branila Lepu Brenu: Ona nije krila trudnoću, šta vam je, ljudi?!

Čola, Brena i Brega imaju milione, a evo koja je domaća zvezda zaradila 10 puta više od svih!

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike