Boban Rajović krenuo na turneju sa kolegom, pa doživeli neuspeh: Klub je bio potpuno prazan!

16.03.2022

11:51

0

Pevač je ispričao detalje koje javnost do sada nije znala

Boban Rajović krenuo na turneju sa kolegom, pa doživeli neuspeh: Klub je bio potpuno prazan!
Boban Rajović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Boban Rajović je pre više od dve decenije započeo svoju karijeru, a kada je objavio numeru "Piroman", doživeo je neverovatnu popularnost.

Zbog toga je dobijao ponude sa svih strana za nastupe, pa tako i za turneju po Skandinaviji. Tada je trebalo da povede kolegu sa sobom, a on je odlučio da to bude Nenad Knežević Knez, koji je u to vreme bio izgrađeno ime u svetu muzike.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Nastupi su počeli od Malmea, preko Stokholma, sve do Kopengahegna ali njihova posećenost nije bila zadovoljavajuća.

- U Malmeu bilo još oko 200, 300 ljudi, a u Geteborgu, rekord! Nijedan čovek nije ušao, Knez je poludeo. 'Bobane, ovo je tvoja krivica, nema ljudi, kakva je ovo organizacija', vikao je na mene. I onda smo otišli za Stokholm gde je bilo onako ljudi i kaže on meni: 'Slušaj, prvo ćeš ti da otpevaš jedno sat i po vremena, pa jedno pola sata ja, pa opet ti jedno sat i po i onda ja za kraj kao šlag na tortu jedno 45 minuta' - imitirao je Rajović svog kolegu u "Amidži šou".

Nakon serije neuspelih nastupa, konačno je došao i onaj u Kopenhagenu koji je očigledno okupio sve ljubitelje muzike ova dva pevača jer je klub bio krcat i tražila se karta više. Videvši ovo, Knez je bio pozitivno iznenađen.

ATAImages/ A.A.
 

- Kad je video da ima ljudi, onda je promenio priču: 'Slušaj, sad ću ja jedno dva sata da pevam a onda ti za kraj kao šlag na tortu'- ispričao je Boban.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike