Prepolovila se srpska Adel! Bojana Stamenov smršala 45 kilograma

22.02.2022

10:35

1

Pevačica se odrekla slatkiša, testa i uvela je svakodnevne šetnje

Prepolovila se srpska Adel! Bojana Stamenov smršala 45 kilograma
eurosong_tcusce_15042015_008 - Copyright ATAImages

Bojana Stamenov, pevačica sa izuzetnim vokalnim sposobnostima godinama je mučila muku sa viškom kilograma, a sada je svoju kilažu dovela do neprepoznatljivosti. 

Srpska Adel, kako je još zovu, promenila je život iz korena i za kratko vreme uspela je da smršala čak 45 kilograma. Poznato je da je Bojana veliki hedonista i da voli da uživa u hrani i ne želi da drži dijete, a sada je sve iznenadila transformacijom.

Antonio Ahel/ATAImages
Bojana Stamenov

 

Bojana je morala da se odsrekne slatkiša i testa, a tu su i svakodnevne šetnje.

- Pošto je jedan sveopšti hajp oko toga kako sam smršala… hvala svima na komplimenata, ali da ne bi portali samoinicijativno pisali o tome šta ja radim. Evo ukratko, korona je, imam višak slobodnog vremena jer posla nema. Rešila sam da se posvetim sebi. Vodim računa šta klopam - započela je Stamenova obraćanje na Instagramu i rekla da je i u prethodnom periodu radila na sebi: 

 

 

- Nije se desio nikakav specijalni čarobni štapić ni hirurške procedure. Dobro sam, zdrava sam, što i vama želim. Nisam na nekom specijalnom režimu ishrane. Radim ovo zbog sebe, i svi treba da rade stvari zbog sebe, ne zbog drugih. Da ne bih heklala, štrikala, imam vremena, pa sam rešila da smršam. Super mi je. Verujte u proces, svi koji nešto žele da rade, savetujem im da budu dosledni - rekla je Bojana u videu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike