Zvezda "Granda" priznala da je opraštala prevaru: Momci su za sve krivili mene!

16.03.2022

09:55

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se sada kaje zbog svojih postupaka i veruje da je sama kriva što je tako nešto dopustila

Zvezda "Granda" priznala da je opraštala prevaru: Momci su za sve krivili mene!
lejla - Copyright Printscreen Youtube/Grand Magazin Tv Grand

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Lejla Zahirović, priznala je da je bila prevarena u ljubavnoj vezi. Naime, ona je tadašnjem dečku našla razmenjene poruke sa drugim devojkama u telefonu, a preko svega mu je prešla, zbog čega se, međutim, naposletku pokajala.

- Dešavalo se da sam partnera uhvatila u prevari i prelazila sam preko toga. U pitanju su prepiske bile, tako te neke stvari. Ono što svako danas prolazi. Prećutala sam, mislila sam da će mi moj partner tada sve to sam priznati, imala sam to poverenje da će sam da se pokaje i da kaže: "Moram nešto da ti priznam...".

ATAImages/ A.A.
Lejla Zahirović

-Trpela sam sve to i držala u sebi do momenta kad sam otišla bez razloga i nikada mu nisam rekla da sam sve saznala i da znam šta je radio - priznala je pevačica koja je potom odgovorila na pitanje da li će nakon njene priče bivši o kom je govorila da se pronađe.

- Više njih će se pronaći. Nikada me niko nije pozvao i izvinio se, i dalje je krivio mene, kad sam sigurna u to, kad nešto saznam, pokušali su da manipulišu sa mnom, da okrenu sve na svoju stranu, da kažu: "Ti si kriva, ti treba da se izviniš za to".

 

 

- Mislim da je problem bio u meni, jer sam bila ta osoba kada oseti mali deo nečije pažnje, dajem sve od sebe i preko svega prelazim toj osobi. Isključivo sam krivila sebe što sam to dopustila. Dobro sam se opametila i dobro me to poljuljalo - rekla je Lejla za Telegraf.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike