Marina Visković o početku svoje karijere: Nije mogao svako da peva, morao si da vrediš

07.11.2020

15:00 >> 15:42

0

Pevačica je otvoreno pričala o zdravstvenom problemu i operaciji tumora

Marina Visković o početku svoje karijere: Nije mogao svako da peva, morao si da vrediš
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marina Visković za 24sedam otkrila kako se oseća posle operacije tumora, a zatim se dotakla teme nastupa i svojih kolega.

– Super se odećam, sada je sve u najboljem redu. Ja sam imala neke male bolove, ali sam an pregled otišla preventivno – rekla nam je pevačica i dodala:

– To je bila neka moja intimna stvar i nisam želela da preterano pričam o tome, pa čak nisma ni nekim bliskim prijateljicama rekla. Naravno, Ilda, Marina i Dajana su znale, čak sam posle intervencije i bila kod Dajane, ona me je pazila. Svak otreba da vodi računa o svom zdravlju, bolje je sprečiti nego lečiti.

Marina je nedavno objavila pesmu “Ljubi me tu”, a kako je pre nekoliko meseci raskinula veridbu sa dugogodišnjim partnerom, svi su se pitali da li je pesma simobličnog naziva ustvari poruka novom dečku.

–  Ne, to stvarno nemam nikakve veze.Tekst pesme se slučajno tako desio, a drago mi je što vidim da su ljudi baš oduševljeni baš zato što pripremam novi album. Editu obožavam i planiram da nastavim saradnju sa njom – kaže Marina.

Promocija nove pesme Ilde Šaulić, Foto: ATAimages/Antonio Ahel

Pre nego što je postala poznata širom zemlje, pevačica je već uživala veliku popularnost u Beogradu, gde je važila za jednu od najangažovanijih i najpopularnijih klubskih pevačica. Ona je sada uporedila tadašnje i današnje stanje na muzičkoj sceni.

– Bilo je sasvim drugačije, jer nije bilo toliko izvođača, a i mimo toga, da bi tada došao da pevaš na neko mesto, morao si da se dokažeš. Prosto morao si da vrediš. Ja sam ponosna na taj period – kaže ona i dodaje da trenutno zbog situacije i koronavirusa ne nastupa već osam meseci.

Iako se mnogi pevači žale na trenutno stanje i lošu finansijsku situaciju zbog smanjenog obima posla, Marina kaže da nema problema i da ne nastupa zbog svoje sigurnosti.

– Ja nemam tih problema da vlasnici klubova od mene traže da smanjim cenu svog nastupa jer ja i ne nastupa, tako sam ja odlučila – rekla je ona.

Pročitajte još:

Marina Visković: Mislim da je ljudima potrebna jedna lepa promena

Pevačica zabrinula obožavaoce: Marina Visković se oglasila nakon operacije tumora! (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike