"Molila sam Filipa da me ne vodi kod Brene": Aleksandra Prijović otkrila istinu o odnosu sa pevačicom

16.02.2022

22:39

0

Nije sve bilo kako treba kada je počela da se zabavlja sa Živojinovićem

"Molila sam Filipa da me ne vodi kod Brene": Aleksandra Prijović otkrila istinu o odnosu sa pevačicom
Aleksandra Prijović, Lepa Brena - Copyright ATAImages/ A.A.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena godinama neguju skladan odnos, međutim, pevačica je sada otkrila da li je među njima sve išlo glatko od početka.

Aleksandra Prijović i Lepa Brena u poslednje vreme česta su tema medija, a njihov odnos često je okarakterisan kao narušen. Međutim, Prijovićka je otkrila da se sada slažu bolje nego ikada.

Antonio Ahel/ATAImages
 

- Sada sa njom imam odnos kao sa majkom. U početku nije bilo tako, i to zbog mene, bilo me je sramota, iskreno - objašnjava Aleksandra za "Svet".

- Brenu i Bobu poznajem godinama, pevala sam na njihovim privatnim proslavama i sad sam ja tu kao odjednom, u vezi. I onda kad sam došla prvi put, htela sam da me zemlja proguta. Osećala sam se kao da sam nešto loše uradila. Filip mi kaže da idemo kod njega, a ja ga preklinjem da me ne vodi tamo.

ATAImages/Antonio Ahel
 

Iako je nekoliko puta istakla da joj Brena nije svekrva, već da je to Zorica Nakić, Filipova majka, nikada nije krila da prema pevačici neguje odnos pun ljubavi i poštovanja, kao i zahvalnosti za svaki savet koji je od nje dobila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike