Aco Pejović je pravi džek! Pevačeve komšije otkrile sve detalje o njemu i supruzi

08.01.2022

17:48

0

Kako su objasnili, dok je folker bio pozitivan na koronu, on i njegova supruga su boravili u različitim prostorijama

Aco Pejović je pravi džek! Pevačeve komšije otkrile sve detalje o njemu i supruzi
ana_bekuta_60_06092019_0058 - Copyright M.M./ATAImages

Aco Pejović je svio svoj porodični dom u elitnom naselju u Beogradu, a pevačeve komšije o njemu samo imaju reči hvale. Kako kažu, vrlo je odgovoran, ljubazan i uvek dobro raspoložen. 

Krajem decembra Pejović je imao koronu, te je poštovao sve mere i nije izlazio iz kuće, a o njemu se brinula supruga Biljana. 

- Pročitali smo u medijima da je Aco bio zaražen koronavirusom. Tada ga nismo viđali kako napušta kuću. Sve vreme po namirnice je išla njegova supruga. Do sada je on kao džentlmen nosio kese umesto nje i pomagao joj oko svega, međutim, kada mu se to desilo nije bio u mogućnosti to da radi. Video sam ga jedno veče je izašao da prošeta dvorištem kada nikog drugog nije bilo i čini mi se da je oslabio. Ali sada se oporavio i preuzeo sve obaveze oko domaćinstva - poručuje komšija koji živi u istoj ulici gde i Pejović.

Antonio Ahel/ATAImages
Aco Pejović, Biljana Pejović

Komšinica koja takođe živi u pevačicevom kraju kaže da se Pejović plašio da ne zarazi ukućane, a naročito suprugu Biljanu koja je ranije imala problema sa zdravljem. 

- Pre neki dan sam se ispričala sa njegovom suprugom i to ih je najviše brinulo, samo da u kući ne bude opsadno stanje. Razdvojeni su bili kako mi je rekla po sobama i koristili različite prostorije. Kuća im je velika i ograđena zidinama pa mogu kako hoće, ma i da se ne sretnu. Sada je opasnost prošla i eto ga Aca zdrav i veseo - kaže komšinica za Blic. 

Antonio Ahel/ATAImages
Aco Pejović, Biljana Pejović

 

U obližnjem kafiću kažu da im je svraćao pevačev prijatelj.

- Aca je divan gost. Uvek je veseo, raspložen, a često kada se opusti i zapeva. Sada mu svi tražimo da nam peva ovu pesmu iz filma Toma - kaže konobar i otkriva da je Pejović gospodin čovek i pravi džek. 

M.M./ATAImages
Aco Pejović

- Jednom prilikom se u ovom lokalu zadesio sa svojim poslovnim partnerima. Potpisivali su ugovor, a nakon svega su odlučili da nazdrave. Nekoliko tura su poručivali, a kako su se sjajno provodili, zaboravili su vreme i ostali nekoliko minuta duže posle radnog vremena. Uspaničio sam se da me gazda ne opomene zbog toga, međutim, Pejović je zaista bio džek. Izvinio mi se što je duže ostao i dao mi bakšiš od 50 evra.

Antonio Ahel/ATAImages
Aco Pejović

 

Prodavačica u obližnjem marketu kaže da je Aco veoma ljubazan i uvek se lepo pozdravi.

- Aco je uvek nasmejan, ljubazan i duhovit. Gleda da uvek nama komšijama pomogne. Sećam se da sam se zaglavila sa automobilom kada sam pokušavala da ga isparkiram, Aco mi je pomogao, jer se u tom trenutku niko nije našao na putu. Ušao je u moj automobil i rešio situaciju za nekoliko minuta. To vam je pravi komšija, ceo kraj ga voli i poštuje - kaže prodavačica za pomenuti medij. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike