Bleda kao krpa, a ruke u braunilama i zavojima! Marko Bulat objavio potresnu fotografiju sa suprugom iz bolnice

19.01.2022

09:30

0

Pevačeva supruga zbog problema za krvnom slikom često prima infuzije

Bleda kao krpa, a ruke u braunilama i zavojima! Marko Bulat objavio potresnu fotografiju sa suprugom iz bolnice
bata_spasojevic_25092020_0015 - Copyright PVJ/ATAImages

Supruga Marka Bulata, Marija, godinama unazad ima problema sa hroničnom anemijom, zbog čega je često u bolničkoj postelji i na infuziji. Kroz ovaj mukotrpan period ne ide sama, uz nju je i Bulat koji joj je najveća podrška.

Za svaki osmeh, lepu reč, podšku pevač je uz svoju suprugu, a nova fotografija iz bolnice je mnoge potresla. Na njoj se vidi da je Marija drastično smršala, a da su njene ruke pune zavoja i braunila od infuzije na kojima je gotovo svakodnevno. 

Instagram printscreen/bulat.marko
Marko Bulat sa suprugom Marijom u bolnici

- Moj borac - napisao je Bulat u opisu fotografije koju prati muzika pesme Ne daj me nikom. 

Podsetimo, Marko je krajem decembra prošle godine supruzi Mariji javno pružio podršku u borbi koju vodi, te na Instagramu objavio njihove slike na kojima je ona u bolničkoj postelji.

- Ovo je dan kada sam odlučio da si moja za čitav život, izmučena od bolničke postelje i neuspelih terapija. Moj borac sa masnom kosom i osmehom na licu jer vidiš čoveka koji te voli, a stid ti stavlja ruku na lice jer te nisam zatekao sređenu. Nisam te odabrao zbog čiste kose već zbog čistog srca, ranjene duše koja krvari za svima a tebi nema ko ranu da previje. Tu sam ja da ti mamim osmeh, da te bodrim u planovima, rodila si mi ćerku i sina, a u meni imaš druga i brata - napisao je Bulat i dodao, da će do kraja života biti uz nju:

 

 

- Biću ti oslonac na putu života nikad kamen spoticanja, ono što ti kvari frizuru je moj vetar u tvoja nejaka leđa i ne obaziri se ko šta priča i vređa. Ti si kao solunski borac izranjavan, izdan, a opet ponosan, čestit, hrabar ne mogu te dušmanske spletke pokolebati, a kamoli sj*bati - napisao je pevač u opisu fotografije sa suprugom, a komentari podrške samo su se nizali. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike