Još uvek je prati epitet ljubavnice! Vesna Đogani: Nikada me nisu doticale te priče

16.02.2022

09:06

0

Autor: Marija Mitić

Kada je uplovio u vezu sa pevačicom, denser Đole Đogani je već bio usred razvoda sa Slađom Delibašić, za šta javnost nije znala

Još uvek je prati epitet ljubavnice! Vesna Đogani: Nikada me nisu doticale te priče
Vesna Đogani ATAImages/M. M. - Copyright ATAImages/M. M.

Vesna Đogani bila je "razapeta" od strane medija i javnosti kada je tek uplovila u vezu sa denserom Đoletom Đoganijem. On je tada bio usred razvoda sa Slađom Delibašić, za šta javnost nije znala, pa je tako Vesna dobila epitet "ljubavnice".

I ona i Đole su kasnije objasnili da je on bio slobodan kada su uplovili u romansu, koja je naposletku krunisana brakom i sa dvoje dece, a Vesna kaže da je nikada nije doticala priča da je ljubavnica.

Antonio Ahel/ATAImages
Vesna i Đole Đogani

- Nikad me to nije doticalo. Od prvog momenta sam rešila to u svojoj glavi. Mi smo prvo počeli poslovnu saradnju. Shvatila sam da javnost ne mogu da menjam, osim da utičem svojim delima. Ne želim da gubim svoju energiju i snagu da udovoljavam svima njima. Sigurna sam u našu zajednicu, kada je počelo da bude emotivno i poprima drugu dimenziju, shvatila sam da mi niko ništa ne može ako ja s njim u četiri zida imam iskren odnos. Sada sam zrela, treba mi pet minuta da raščistim sa sobom, ali svesna sam da će me to uvek pratiti. Mi smo 20 godina zajedno, nismo dva minuta, ali neki ljudi nikako da shvate - rekla je Vesna koju je zatim voditelj u emisiji "Grand magazin" upitao da li je ikada u Đoletu gledala muškarca dok je bila plesačica u njegovoj i Slađinoj plesačkoj grupi, odnosno dok je on bio u braku sa pevačicom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Vesna i Đole Đogani

- Ne. Ne, ne... Totalno drugačiji tip muškarca mi se dopadao u tom izrastu. Meni je nešto kasnije kliknulo, sazrela sam, imala 24 godine, i posle godinu dana nekog putovanja samo sam shvatila da me dosadašnje priče u vezama nisu kompletno ispunjavale. Primetila sam da se mi dopunjujemo... To mogu da shvate samo oni koji su to doživeli - iskrena je bila Vesna Đogani.

Podsećanja radi, Vesna i Đole se nikada nisu venčali, već su u vanbračnoj zajednici su više od dve decenije, a imaju dvoje dece, sina Adriana i ćerku Lauru.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike