Tragedija koja je obeležila život pevača iz „In Viva"! Pijani košarkaš mu usmrtio devojku: „Tad je sve u meni stalo"

10.03.2022

10:01

0

Zabavljali su se šest godina i Neven je bio siguran da je ona žena njegovog života

Tragedija koja je obeležila život pevača iz „In Viva"! Pijani košarkaš mu usmrtio devojku: „Tad je sve u meni stalo"
kujundzic_27062019_0011 - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Devojka jednog od članova „In Viva" Nevena Živančevića, Nevena Dragutinović, poginula je početkom novembra 2012. godine u saobraćajnoj nesreći. Nju je na uglu Francuske i Ulice cara Dušana u Beogradu automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke, koji je bio u alkoholisanom stanju.

Ovaj nemili događaj i te kako je obeležio život muzičke zvezde. Par se zabavljao šest godina, a on je bio uveren i da je ona žena njegovog života. Kada je poginula, Neven je bio u Beču na turneji, a prema daljim napisima „Srbije Danas", vratio se u Srbiju čim su do njega stigle tužne vesti, ne bi li bio uz njenu porodicu. Podsetimo, nekoliko dana kasnije, o svemu se oglasio putem društvene mreže Fejsbuk.

Tada, ovu potresnu poruku posvetio je njoj:

- Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo... Tog jutra sam i ja poginuo... Princezo mog života, tebe nema... Sve sam mogao da pomislim i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve... Ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao...

 

 

Vrištao sam i plakao!

- Pre tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao... Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Retki znaju koliko smo se voleli, a još ređi će to nekad i doživeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog veka! Polovina moga tela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj.

Inaće, nakon njene pogibije, Neven se retko pojavljivao u javnosti. Retke su bile i prilike kada je o njoj pričao u medijima. Međutim, nakon izvesnog vremena, kada je za to smogao snage, sastav „In Vivo" je objavio pesmu „Život unazad" koju je Živančević napisao i posvetio je velikoj ljubavi bez koje je ostao.

„A ja živeo bih sad ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad", glasi jedan deo te numere, posle koje se ponovo povukao iz javnosti.

Gostujući u jednoj emisiji protekle godine, priznao je da je sada u srećnoj vezi, prvi put nakon 2012. godine. Konačno se vratio poslu.

 

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike