Bivši muž Kim Kardašijan „bacio oko" na Karleušu, pa je zapratio! Podigla se velika prašina na društvenim mrežama (FOTO)

09.03.2022

18:55

0

Lista ljudi koji prate pevačicu postala je brojnija za, ni manje, a ni više, planetarno poznatog repera

Bivši muž Kim Kardašijan „bacio oko" na Karleušu, pa je zapratio! Podigla se velika prašina na društvenim mrežama (FOTO)
Kanje Vest JK Jelena Karleuša - Copyright AP/Evan Agostini ATAImages/Antonio Ahel

Posle brojnih velikih šoubiz imena, listi pratilaca Jelene Karleuše na Instagramu pridružio se - reper Kanje Vest, koji je nedavno i promenio svoje ime u Je. Njegova bivša supruga Kim Kardašijan, inače, svojevremeno je hvalila našu muzičku zvezdu, te modnog znalca, na sva zvona - najpre zbog njenog stila.

Međutim, do sada, Vest nije ovako javno „reagovao".

Kanje na listi pratilaca Jelene Karleuše Instagram screenshot / karleusastar
 

Pošto su Kim ukazali na činjenicu da je „iskopirala" neke Jelenine stajlinge, naprosto je morala da ode na profil i „u njeno oko" se uveri i sama. Na svom oficijalnom sajtu svojevremeno je, između ostalog, napisala:

- Ona je fantastična! Neki od naših stajlinga zaista izgledaju isto. Sviđa mi se njen stil, obe smo baš glamurozne devojke. Izgleda mi kao snažna, vredna žena. Poštovanje!

Kim Kardašijan Profimedia
 

Sa druge strane, Kanje još nije javno prokomentarisao našu pop divu. Ipak, očito je oduševljen njenom pojavom, talentom, kao i stilom - uzimajući u obzir to koliko mu je i samom moda poznata i važna.

Sudeći po Karleušinoj listi profila koje prati - i ona je postala, narodski rečeno, bogatija za jednog člana pošto mu je uzvratila praćenje.

JK je svakako uzvratila praćenje reperu, Instagram screenshot / karleusastar
 

Nije poznato da li Kim zna za ovaj, novi Kanjeov potez posle razvoda niti, ukoliko jeste, šta misli o tome.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike