Lusi Bojnton konačno o vezi sa Ramijem Malekom: Kad joj je rekao da je voli, nije joj bilo svejedno!

10.03.2022

07:00

0

Par inače živi podalje od znatiželjnih pogleda, pa je ova ispovest glumice mnoge iznenadila

Lusi Bojnton konačno o vezi sa Ramijem Malekom: Kad joj je rekao da je voli, nije joj bilo svejedno!
profimedia-0497494592 - Copyright Profimedia

Lusi Bojnton otkrila je nedavno u jednom intervjuu kako se osećala pošto je njen dečko i kolega glumac, Rami Malek, javno priznao koliko je voli i ceni - tokom dodele Oskara 2019. godine.

Ona, prema sopstvenim rečima, uopšte nije registrovala koliko je javno „prosuo" svoje emocije. Kako je objasnila za „You magazine", trebalo joj je nekoliko trenutaka „da se vrati u stvarnost" i to tek pošto je začula aplauz publike u kojoj je i sama u tom trenutku boravila. 

Podsetimo, Malek je tokom svog govora tada Lusi bio poručio:

- Lusi Bojnton, ti si srce ovog filma. Neverovatno si talentovana. A i ukrala si moje srce.

Rami Malek Profimedia
 

Prestižnu nagradu dobio je pošto je odigrao Fredija Merkjurija u filmu „Bohemian Rhapsody", a ona je igrala njegovu devojku, Meri Ostin.

Reakcija

- Možda zvuči neobično, ali ja uopšte nisam registrovala da nismo sami. Nije mi ni „protrčalo kroz glavu" da je to toliko bilo... Javno. Tada, jednostavno upijate šta se dešava, sekund po sekund i, čujete aplauz. Tek tad shvatate pred kolikom publikom se sve odvilo. Prilično čudan osećaj - priznala je, objašnjavajući kako joj nije bilo baš svejedno.

Inače, prisećajući se istog momenta u intervjuu za „The Cut" 2019, naglasila je kako ga se uvek rado seća. Kako je tada rekla - bilo joj je neopisivo drago što je bio nagrađen za tako dobar rad. Zato je i „zaboravila sve okolo i gledala samo u njega".

Lusi Bojnton i Rami Malek Profimedia
 

Podsećanja radi, Lusi i Rami su počeli da izlaze po upoznavanju na snimanju pomenutog filma. Svoju ljubav čuvaju podalje od znatiželjnih pogleda, pa je ova mala ispovest zato i iznenadila mnoge.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike