I dalje je zove svojom ženom! Sale Tropiko prvi put otvoreno o razvodu: Kupio bivšoj za 8. mart priručnik za život (VIDEO)

08.03.2022

20:15

0

Autor: Marija Mitić

Iako su oboje pre samo nekoliko meseci priznali da se razvode, pevač se nije libio da Jovani kupi poklon za Dan žena

I dalje je zove svojom ženom! Sale Tropiko prvi put otvoreno o razvodu: Kupio bivšoj za 8. mart priručnik za život (VIDEO)
Sale Tropiko i Jovana Pajić - Copyright ATAImages/ A.A.

Tropiko bend danas je nastupio u jednom od poznatih beogradskih tržnih centara, u ime Dana žena.

Kao i uvek, i prilikom ovog nastupa članove Tropiko benda pratila je dobra energija, kao i aplauzi i ovacije publike, kojih nije manjkalo.

Sale Tropiko ATAImages/ A.A.
 

Frontmen i pevač benda, Aleksandar Cvetković Sale se obratio brojnim prisutnim medijskim ekipama, među kojima je bila i 24sedam, gde je između ostalog govorio o Danu žena, poklonima koje tom prilikom kupuje i daruje ženama, a otkrio je i da je gestom pažnje iznenadio Jovanu Pajić, doskorašnju suprugu.

- Osmi mart sam čestitao svima, drugaricama, devojci koja radi u teretani, mami, ženi - kaže pevač otvoreno iako su i on i Jovana pre par meseci javno priznali da se razvode.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković

- Ćerke su u vrtiću pravile poklon za mamu, kao i svake godine - kaže Sale i dodaje da ne greši kada kupuje poklon, te da su to mahom knjige.

 - Naravno da sam i Jovani kupio poklon i to baš knjigu - 12 pravila za život protiv haosa - priznaje Sale kroz osmeh i dodaje da i dalje ima ženu.

Kako je rekao pevač za 24sedam, Tropiko bend će izdati uskoro novi album, dok će na jesen velikim koncertom u Beogradu obeležiti jubilej - 20 godina karijere.

Sale je takođe otkrio i šta je kupio dragim ženama za njihov praznik, kako je Osmi mart izgledao kada je on bio dečak, šta voli da poklanja, a šta da dobija na poklon i još mnogo toga što možete pogledati u videu koji sledi.

Podsetimo, pevačica Jovana Pajić i Aleksandar Sale Cvetković početkom decembra prošle godine javno su priznali da se razvode, posle deset godina braka.

- Istina je da smo Saša i ja doneli odluku da okončamo naš brak. Ostaćemo prijatelji i bićemo kao i do sada posvećeni u zajedničkom odgajanju dece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših devojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - poručila je Pajićeva tada za medije.

Inače, Jovana i Sale iz braka imaju dve ćerke - Helenu i Đinu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike