Sale Tropiko: Godinu mi je obeležila korona, ali i neke stvari koje su se promenile

31.12.2020

14:40 >> 15:25

0

Autor: Z. T.

Pevač je istakao da je sada srećan i da mu je posebno drago što više vremena može da provodi sa svojom porodicom

Sale Tropiko: Godinu mi je obeležila korona, ali i neke stvari koje su se promenile
Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Tropiko benda, Aleksandar Cvetković Sale 2020. godinu dugo će pamiti. Osim po brojnim ružnim stvarima koje su mu se desile tokom proteklih 12 meseci, Sale je istakao za pink.rs da je sada srećan i da mu je posebno drago što više vremena može da provodi sa svojom porodicom.

– Godinu mi je obeležila korona, ali i neke stvari koje su se promenile. Sada imam više vremena da provodim sa svojom porodicom i da budem prisutniji u odrastanje svoje dece. To je negde ono dobro što se desilo u celom ovom bezveznom vremenu – kaže Sale.

PROČITAJTE I:

Koronavirus nije zaobižao ni frontmena Tropika, a Cvetković kaže da je njegova borba sa kovidom bila “čupava”. Otkrio nam je i koje je to simptome imao, kao i koliko dugo je bio u karantinu.

– Bilo je čupavo, ali sam na kraju izašao kao pobednik. Imao sam sve simptome koje imaju i ostali ljudi, samo što sam imao sreću da nisam dobio upalu pluća, a sve ostalo sam imao. Jedno 4 nedelje sam proveo u karantinu, dok se nisam oporavio, sada je sve super i idemo dalje – rekao je Cvetković.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: pink.rs

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike