Nije pitao šta košta: Otkriveno koliko je Lukas dao novca za svadbu sina

08.03.2022

08:31

2

On je izabrao najlepšu salu, najbolje muzičare koje je kitio novčanicama od po 100 i 500 evra

Nije pitao šta košta: Otkriveno koliko je Lukas dao novca za svadbu sina
lazar_ana_vuksanovic_restoran_06032022_0067 - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas oženio je najstarijeg sina u prošlu nedelju, a kako je želeo da njegov naslednik pamti ovaj dan, on je napravio gala slavlje za sina i snaju. On nije štedeo ni na čemu, odabrao je najluksuzniji restoran, najbolje muzičare, a za svadbu je prema rečima najbliži iskekširao 50.000 evra. 

- Aca nije želeo da štedi za svadbu sina, pa mu je rekao da izabere najbolji restoran koji može da primi veliki broj gostiju, a da bude pića i jela u izobilju. Nije gledao koliko šta košta. Zato su snajka Ana i sin Lazar organizovali najbolji ketering, dekoratere, ali i pevače kako bi svadba izgledala kako treba. Aca, nije imao vremena da se bavi detaljima, jer je bio fokusiran na „PesmU za Evrovziju”, pa je dao samo novac i rekao da ne štede. Ženi sina i neće, kako je rekao, da mu se estrada smeje da bude stipsa - kaže za Blic” izvor blizak folkeru.

Da si u muzičari otišli punih šaka, govore i brojni snimci na kojima se vidi koliki bakšiš im daje Lukas, ali i ostali gosti. 

Pevač je istakao i da je pozvao samo odabrani krug njegovih prijatelja sa estrade.

- Pozvao sam samo troje ljudi. Došli su Sale i Ceca. Aco Pejović je bio sprečen iz opravdanih razloga. A za ostale me boli uvo - rekao je Lukas koji je kitio koleginicu Teu Tairović novčanicama kada je zapevala svoj hit „Hajde”.

Instagram printscreen/kesharadojevic
Lukas i Ceca zapevala na svadbi njegovog sina

 

- Gosti su bili oduševljeni kada je Tea počela da peva, ali i vrcka kukovima, pa su letele novčanice koje je pevačica hvatala. Dobro je zaradila kod Lukasa. Kitio ju je i Lukas. Jelo se i pilo do kasno u noć. Mladenci su dobijali čestitke na račun organizacije. Svi su gledali i u Cecu koja je sedela sa Lukasom za stolom, dok je na glavi imala beretku - kaže izvor i otkriva da Lukas voli snaju, te da mu se dopada izbor sina.

ATAImages/ Antonio Ahel
Aca Lukas

Među najveselijima na slavlju bila je i Lazareva mama Svetlana, inače bivša supruga Ace Lukasa, koja se nije odvajala od sina, a nije tajna da Lukas ima odličan odnos sa prvom suprugom. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike