Aca Lukas pripremio za sina papreni svadbeni poklon: Za Lazara i snaju pazario luks nekretninu!

07.03.2022

18:59

0

Autor: Marija Mitić

Pevač ni ovoga puta nije štedeo kada su u pitanju naslednici

Aca Lukas pripremio za sina papreni svadbeni poklon: Za Lazara i snaju pazario luks nekretninu!
0-02-05-acf66c4f5b34f9930fbdc28b3e5f426001c2091e03ff0cc62015cc22d5762b48_ea03140d155114f7 - Copyright 24sedam/D. Božović

Aca Lukas juče je, u nedelju, 6. marta oženio sina Lazara Vuksanovića, a porodica je upriličila svadbeno veselje za pamćenje.

Na ovom velikom veselju našle su se kako porodice Vuksanovića i Lazareve izabranice Ane Stajić, tako i mnoštvo prijatelja, a od pripadnika estrade tu su bili Ceca Ražnatović, Saša Matić, Milan Mitrović i Stevan Anđelković.

Kako se i dalje naširoko priča o ovoj svadbi, u medije je dopela vest i čime je ponosni otac darivao naslednika. Naime, kako piše Kurir, u pitanju je nekretnina, u koju će se Lazar i uskoro preseliti, budući da trenutno sa suprugom živi u zgradi gde je i Acin stan.

Prema rečima izvora pomenutog portala, Lukas će uskoro kaparisati ovaj luksuzni stan, koji je trenutno u izgradnji i to investitora koji je pevačev veliki prijatelj.

- Ovo iznenađenje Aca još uvek nije saopštio sinu i snajki, ali će sad saznati. Lukas je zaista mnogo vezan za decu. Nijedno ne odvaja. Jeste da vodi buran život, ali za naslednike i unuku uvek nađe vremena. Bio je presrećan kada je dobio prvu unuku, ali sada i on i njegova prva supruga Ceca jedva čekaju da dobiju unuče od najstarijeg sina - tvrdi izvor i napominje da je Lukas odavno odlučio šta će sinu i snajki biti svadbeni poklon. 

Podsetimo, Lulas je na svadbenom veselju upitan o poklonu sinu i snaji, za prisutne medije rekao:

- Poklonu se u zube ne gleda. Ja poklanjam onoliko koliko sam u mogućnosti - rekao je Aca.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike