Lukasov sin krenuo po mladu: Lazara prate trubači, zapaljene i baklje (FOTO)

06.03.2022

10:20

0

Pevačev stariji naslednik danas će izgovoriti sudbonosno da svojoj izabranici

Lukasov sin krenuo po mladu: Lazara prate trubači, zapaljene i baklje (FOTO)
Ana i Lazar Vuksanović - Copyright Instagram printscreen/vuk.lazar

Stariji sin Ace Lukasa, Lazar Vuksanović danas se ženi. Uzbuđeni mladoženja je krenuo po svoju nežniju polovinu, a uskoro i životnu saputnicu Anu Stajić.

Da je euforija već počela i da se slavi, govore i najnoviji snimci mladoženje. Naime, Lazar se uslikao sa buklijom, ali i snimio trubače koji ga prate u stopu.

Lazar je po mladu krenuo sa bratom Andrejom i svatovima, a u jednom trenutku zapalili su i baklje, o svemu tome svedoče i naredne fotografije.

 

Naime, par će se na večnu ljubav zakleti pred Bogom u crkvi na Karaburmi u prisustvu roditelja, kumova, i najbližih članova porodice.

- Radujem se tom danu i baš mi je drago zbog njih jer se zaista puno vole - rekao je Lukas za Kurir.

Ovom gala slavlju prisustvovaće veliki broj poznatih, a na spisku zvanica navodno su Dragana Mirković, Svetlana Ceca Ražnatović, Saša Matić, Aco Pejović i mnogi drugi.

Inače, oni su gostima slali pozivnice za svadbu putem Vibera, a na kojoj piše da je venčanje zakazano za 5. mart. Međutim, kasnije su obavestili zvanice da pomeraju za 6. mart, budući da je dan ranije bilo finale izbora za srpskog predstavnika za Pesmu Evrovizije.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike