Aca Lukas ženi sina! Pevač za 24sedam otkrio za kad pripremaju gala svadbu

21.02.2022

15:14

0

Lazar Vukasnović juče je objavio da je verio devojku Anu Stajić

Aca Lukas ženi sina! Pevač za 24sedam otkrio za kad pripremaju gala svadbu
lukas sin - Copyright Instagram printscreen/vuk.lazar/24sedam/Goran Sivački

Lazar Vuksanović, najstariji sin popularnog pevača Ace Lukasa, objavio je na svom Instagram profilu da je verio devojku Anu Stajić.

Mediji su nedavno objavili fotografije lepših polovina Lukasovih sinova kada su bili u jednom klubu porodično na njegovom nastupu, pa je Lazar tada prvi put predstavio devojku u javnosti.

Vuksanović junior, koji je fizički preslikan otac, pohvalio se da se polako ali sigurno priprema da uđe u bračne vode, a dalje planove otkrio je za 24sedam Lukas. Osim što ima puno posla oko predstojćeg festivala "Pesma za Evroviziju '22" na kom će nastupati sa pesmom "Oskar", imaće i obaveze oko organizacije velikog slavlja.

Instagram printscreen/vuk.lazar
Lazar Vukasnović i Ana Stajić

- Tako je, verio mi se sin Lazar. Pripremamo svadbu koja će biti 6. marta - potvrdio nam je kratko Aca. Međutim, on se neće mnogo mešati u detalje proslave, ali će svakako finansijski pomoći da sve bude na nivou tog dana.

Lazar je ispod fotografije sa Anom postavio samo emotikone srca i prstena, pa su odmah pale i čestitke prijatelja i kumova. 

ATAImages/Antonio Ahel
Aca Lukas

O Lukasovoj snajki se ne zna gotovo ništa u javnosti, na njenom prifilu na Instagramu stoji da je  diplomirani analitičar zaštite životne sredine, a mediji su krajem prošle godine pisali da je trudna sa Lazarom te da će folker dobiti drugo unuče.

Instagram printscreen/vuk.lazar
Ana Stajić i Lazar Vukasnović

Inače, dok se Acin mlađi sin Andrej uspešno bavi muzikom, Lazar je zaposlen u jednoj velikoj kompaniji kao operater u kol centru.

Podsetimo, Lukasova ćerka iz prvog braka rodila je ćerku, pa je pevač prvi put postao deda pre dve i po godine.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike