Za finalno veče „Pesme za Evroviziju '22" voditelji tip-top: Neverovatna crno-bela elegancija (FOTO)

05.03.2022

20:47

0

Dragana Kosjerina i Jovan Radomir

Za finalno veče „Pesme za Evroviziju '22" voditelji tip-top: Neverovatna crno-bela elegancija (FOTO)
beovizija voditelji kosjerina1 - Copyright Printscreen/RTS

Voditelji Dragana Kosjerina i Jovan Radomir otvorili su večeras „Pesmu za Evroviziju '22", a njihove toalete i ovo treće veče su na visokom i veoma otmenom nivou.

Dok je lepa voditeljka prvo veče bila u žutoj haljini, zatim drugo u beloj, večeras je za finale obukla crnu svečanu haljinu do poda golih ramena i iraženog dekoltea. I večeras, njen kolega je prati stajlingom, pa je poneo crno-beli sako sa leptir mašnom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Jovan Radomir i Dragana Kosjerina

Podsetimo, Jovan je švedska televizijska zvezda srpskog porekla. Njemu nije prvi put da se nađe na ovom mestu, jer je već sa svojom koleginicom iz Beograda vodio ovaj program 2020. godine. Sada je za švedske medije otkrio da je uzbuđen što će se ponovo naći u toj ulozi.

 

-  Ne znam tačan broj ljudi koji prati program, ali je milionska publika u pitanju. Švedski je moj prvi jezik koji govorim, srpski je drugi, ali uspevam, osećam se sigurno uz Draganu - istakao je pred prvo polufinale i sasvim opravdao očekivanja.

Za atmosferu u bekstejdžu, odnosno takozvanom grin rumu, zadužen je voditeljski par Kristina Radenković i Stefan Popović.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike