Zorica Marković se oglasila iz bolnice: Vrše se analize, videćemo šta će biti

18.02.2022

13:48

2

Autor: Marija Mitić

Pevačica je hospitalizovana nakon što joj je pozlilo na jednom nastupu

Zorica Marković se oglasila iz bolnice: Vrše se analize, videćemo šta će biti
Zorica Marković - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Zorica Marković je hospitalizovana nakon što joj je pozlilo na jednom nastupu. Budući da ima ugrađena tri bajpasa, kao i da ima srčane tegobe i aritmije godinama unazad, pevačica je ostala na ispitivanju u bonici na Dedinju, odakle se sad oglasila za medije

- U bolnici sam, na Dedinju, ovde sam operisana pre 15 godina. Sad treba da mi produvaju te stentove koje imam od pre. Treba da urade još svašta nešto, vrše se analize, pa ćemo videti šta če na kraju biti. Ja se osećam dobro, jedino što imam te aritmije, ali generalno sam dobro. Za sada samo sigurno znam da operacije neće biti, a da li će biti neki manji zahvat, to još ne znam.

Printscreen Youtube/Amig Show
Zorica Marković

Ja sve ove godine nisam imala nikakav problem. Obratila sam se lekarima na vreme, oni će uraditi sve da mi produže život, a ja sam svoje odradila. Pazila sam se koliko sam mogla, posle 15 godina došlo je vreme da se nešto popravi, a šta je, videćemo od ponedeljka. Treba da se pronađe uzrok tim aritmijama. Biću neko vreme u bolnici, dok se sve ne ispita detaljno. Imam dobar tim stručnjaka oko sebe, u sigurnim sam rukama, to je najbitnije - kaže Zorica za Pink.rs i dodaje da na sreću nema koronavirus, koji bi njeno stanje mogao da dodatno zakomplikuje.

ATAImages/ A.A.
Zorica Marković

- Uradili su mi i test na kovid, nisam pozitivna na sreću. Stvarno sam se pazila dve vreme, nisam preležala koronu. Potpuno sam se učaurila, nigde me nije bilo, baš sam se čuvala i usedela. Nisam navikla na to da sedim kod kuće, i to me je malo poremetilo. Ja sam štrikala da bih smirila živce tokom korone. Jednu prodavnicu sam spasila, sašila sam im jedno 20 prsluka. Mene zatvoriti je smrt za mene. Biću ja dobro, neka ne brinu dušmani - poručila je pevačica.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike