Bilo je nesuglasica: Zorja Pajić o radu sa suprugom na „Pesmi za Evroviziju“

03.03.2022

16:26

0

Pevačici se ukazala prilika da okuša sreću na predstojećem takmićenju, gde će možda i dobiti mogućnost da bude predstavnik na prestižnom takmičenju

Bilo je nesuglasica: Zorja Pajić o radu sa suprugom na „Pesmi za Evroviziju“
Zorja Pajić - Copyright Youtube screenshot „Zvezde Granda"

Glas Zorje Pajić, mlade zvezde „Granda“, najpre se čuo na ulicama Beograda, a potom je skupila hrabrost da se prijavi za popularno muzičko takmičenje, gde je došla do finala. 

Pevačica je sada otišla korak dalje. Njoj se ukazala prilika da okuša sreću na „Pesmi za Evroviziju“, gde će možda i dobiti mogućnost da bude predstavnik na prestižnom takmičenju. 

S obzirom na to da je na ovoj pesmi radila sa suprugom, pevačica otkriva  koliko je teško kada supružnici rade zajedno i kakva su očekivanja od pesme „Zorja“.

Printscreen Kontrashow
Zorja Pajić

- Zaista smo presrećni što je naša pesma izazvala najveći bum. Zahvalni smo publici. Ponosna sam na sebe ne samo kao izvođača, već i autora. To mi daje vetar u leđa da sam na pravom putu, i da treba samo da stvaram još više takve muzike u kojoj će se ljudi pronaći - započela je Zorja za Blic, pa dodala da je izbor pesama na „Pesmi za Evroviziju“ i te kako raznolik. 

- Ove godine je izbor za pesmu Evrovizije najšarenolikiji do sada i zaista ima za svačiji ukus po nešto, biće dobre zabave, super nastupa. Nisam sigurna da li ću ja biti ta koja će otići na Eurosong. Radim najviše što mogu, a ostalo je u rukama sudbine.

Printscreen ,,Grand Magazin"
Zorja Pajić

Muzika je ono što zbližava nju i supruga, ali ne krije da je neretko dolazilo do čarki prilikom rada. 

- Mi smo jedan muzički par i to nam imponuje, nekako je sve došlo prirodno, muzika nas je sve više i više približavala, da bismo došli do ovoga. Dok smo pripremali pesmu, dok se snimalo, naravno da je bilo nekih nesuglasica, to je normalno, ali svakako jedno drugo podržavamo i uvek nađemo rešenje - zaključila je Zorja, a podršku ima od porodice koja stalno iznova sluša njenu pesmu.

- I baka, i mama, i sestra, cela porodica je stvarno od demo snimka rekla da je to to. Svi su se naježili, stalno nas podržavali i učestvovali energetski ceo put. Vrte pesmu stalno, rade svoj posao, nabijaju preglede – ispričala nam je Zorja kroz smeh.

Printscreen Youtube /Zorja Pajic
Zorja Pajić

Da scenski nastup izgleda savršeno, pobrinuo se pevačicin dever. 

– Moj dever Milan Pajić je osmislio celu koreografiju, radim punom parom neko vreme, zadovoljna sam i jedva čekam. Smem da otkrijem da nisam sama na sceni, neka ostalo ostane iznenađenje – rekla je Zorja.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike