Jana Todorović posle estradnih ratova: Smetaju im moje pesme i to što sam lepa sa 50!

08.11.2020

17:51 >> 17:15

0

Pevačica napominje da, bez obzira na sve, poštuje koleginicu s kojom ne govori

Jana Todorović posle estradnih ratova: Smetaju im moje pesme i to što sam lepa sa 50!
Copyright Jana Todorović ATAImages/M. M.

Pevačica Jana Todorović, koja je svojevremeno ,,ratovala” sa Stojom Novaković i Sekom Aleksić, objasnila je kako je uopšte došlo do toga, te kako se nosi sa čitavom situacijom

– Ovu sa kojom ne pričam, poštujem. Cenim njen rad. Odjednom je prestala da se javlja. Da me boli ili mi je bitno, prišla bih i pitala kakav problem imamo. Ali, ja mnogo radim privatna veselja i ne mogu svi da mi skidaju kapu. To nekom zasmeta. Zasmeta i kakve pesme pevam, kako se postavljam prema ljudima ili što sam lepa žena sa skoro 50 godina. Šalim se… – počela je Jana, a zatim se dotakla i onoga što je prethodilo njenom sukobu sa Sekom.

– Ma, to je bilo i prošlo. Ne bih se vraćala na to. Više se i ne sećam koje su sve pesme bile, znam za “Iskoristi moje mane”, “Farbaću kosu plavu” i ne znam šta još beše. To je sve bilo kod mene. Glupo mi je sad da pričam o tome. Ko je sad to uradio, ona ili njen menadžer, nije ni bitno, ali meni su pesme uzete iako sam dala novac za iste. Ja tako nešto svojim kolegama ne bih uradila nikada u životu, ali nas dve smo stavile tačku na to. Sad smo skroz okej. Tada me je sve to mnogo zabolelo, jer ja nisam očekivala tako nešto. Ja nisam takav čovek. Da mi je kompozitor rekao da su neke moje pesme kod Seke na slušanju, ja ih sigurno nikad ne bih uzela dok mi ona lično ne bi rekla da odustaje od njih. Posle toga smo Seka i ja pričale. Bio je neki kratak razgovor. Rekla mi je da to nije bilo do nje, da je menadžer to uradio – istakla je pevačica.

View this post on Instagram

👋💋 @laziclaza

A post shared by Dragana Todorovic (@janavip2011) on Nov 7, 2020 at 3:37am PST

Pročitajte još:

Seka Aleksić pokazala svaki ćošak raskošnog garderobera: Nisam više rob tašni i markiranih cipela

Stojanka Novaković Stoja za 24sedam: Nikad mi neće dosaditi da „potapam“ splavove!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Svet

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike