Muževi se nakon ljubavi ženama svete! Tea Tairović razočarana u muškarce posle skandala koji joj se desio

30.12.2021

20:27

0

Već duže vreme je emotivno sama i ističe da je to najbolje što je uradila

Muževi se nakon ljubavi ženama svete! Tea Tairović razočarana u muškarce posle skandala koji joj se desio
tairović - Copyright ATAImages/ A.A.

Pevačica Tea Tairović bila je na stubu srama nakon što je njen bivši partner iz osvete objavio njen intimni snimak, na sajtovima za odrasle. Već duže vreme je emotivno sama i ističe da je to najbolje što je uradila.

- Smatram da je odluka da budem sama najpametnija koju sam mogla da donesem. Tera me da se oslonim samo na sebe, a tada sam najjača - priznala je Tairovićeva.

- U mom životu je bilo i zaljubljivanja i razočaranja, ali sam dugo u fazi da mi prija samoća. To je kao afrodizijak. Čovek koji je duže vreme sam počinje to da ceni - dodala je za Alo.

 

 

Na konstataciju da se čini da je razočarana u muški rod i na pitanje zbog čega je tako, Tea je rekla:

- Dosta je primera u mojoj okolini, ali i na estradi uopšte, da se muževi javnih ličnosti nakon ljubavi ženama svete na najgore moguće načine. Kako se prema njima ophode, šta u javnosti o njima govore, kako decu koriste za obračun... Meni je to jezivo. Treba voditi računa s kim spavaš i s kim praviš decu. Kako kažu, dok s nekim ne pojedeš džak brašna i džak soli, ne treba da stvaraš porodicu.

 

 

Njeni roditelji su razvedeni, a Tea je sada progovorila i kakav odnos ima sa ocem, sa kojim ne živi.

- Dosta se o deci razvedenih roditelja priča kao o oštećenima. Otac i te kako može i treba da bude prisutan u životu deteta. Oni se nisu slagali i razveli su se, ali su nakon razvoda počeli mnogo bolje da funkcionišu. Pre svega, kao prijatelji i kao moji roditelji. S ocem sam u odličnim odnosima. On je meni mušku figuru u životu uspešno predstavljao i nadomestio mi je gubitak, s obzirom na to da nismo živeli zajedno.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Alo

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike