"Pratim te, dišem ti za vrat": Nataša Bekvalac slala preteće poruke ženi svog bivšeg muža!

02.03.2022

09:55

0

Pevačica je objasnila o čemu se radilo i kako se to dogodilo

"Pratim te, dišem ti za vrat": Nataša Bekvalac slala preteće poruke ženi svog bivšeg muža!
bekvalac_press_06122021_0085 - Copyright ATAImages/ M.M.

Pevačica Nataša Bekvalac voli da se šali na svoj račun, a često na temu ljubavi i njenih propalih brakova. Svima je poznato da je njen prvi bivši muž vaterpolista Danilo Dača Ikodinović, koji je sada u srećnoj zajednici sa Majom Ognjenović.

Na pitanje da li je tačno da je Nataša proganjala Maju i slala joj preteće poruke, Bekvalčeva je priznala da to nije radila njoj, ali jeste drugoj ženi njenog bivšeg.

ATAImages/ M.M.
 

- Nepravedno sam optužena da sam uhodila Maju jer je u pitanju neki drugi muž i njegova sadašnja žena. Došlo je do zabune - počela je Nataša za Informer, pa nastavila:

- Moja ćerka je nešto mutila sa brojevima telefona i dobila sam obaveštenje da se pridružila Vajberu. Pisala sam joj: „Vidim te šta radiš“, „Pratim te“, „Za petama sam ti“, Dišem ti za vrat". Kada sam videla da je na fotografiji na Vajberu crna žena, shvatila sam da sam pogrešila i da to nije moja ćerka.

Antonio Ahel/ATAImages
 

Pevačica nije otkrila koji bivši muž je u pitanju, ali je ovom izjavom ponovo napravila pometnju i postala viralna na društvenim mrežama.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike