Moj život je često meta podsmeha! Bekvalčevoj u kafiću prišla nepoznata devojka, a ono što je uradila ju je šokiralo!

21.02.2022

20:25

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica se u opširnoj objavi na Instagramu prisetila svog detinjstva, pa još jednom stala na stranu žena i izrekla kolika je feministkinja

Moj život je često meta podsmeha! Bekvalčevoj u kafiću prišla nepoznata devojka, a ono što je uradila ju je šokiralo!
bekvalac_press_06122021_0071 - Copyright ATAImages/ M.M.

Nataša Bekvalac danas je sa svima koji je prate na Instagramu podelila zanimljivu situaciju koja joj se desila dok je bila u jednom kafiću. Naime, njoj je nepoznata devojka prišla i uručila joj poklon, a ujedno joj se i zahvalila na svemu što radi za žene.

Bekvalčeva je opisala kako je izgledao ovaj trenutak, koji je zaslužan, kako kaže, za to što se čitavog dana oseća posebnom.

ATAImages/ A.A.
Nataša Bekvalac

 - Sedim danas u kafiću dok čekam moju Katju da završi svoj tretmančić, pa da je vodim na trening. Kafić je mali i pun, energija je lepa, ljudi su nasmejani - počinje Nataša.

- U jednom momentu mi prilazi devojka i pita me da li imam minut. Malo sam se iznenadila i još nisam ni izustila da imam i više, kada me ona prekinu i kaže: "Da ti nesto poklonim". Nasmejala sam joj se, a ona nekako uvek za korak brža i ispred mene, pruža mi knjigu i kaže: "Želim da ti poklonim svoju knjigu i da ti se zahvalim za sve što činis za feminizam, značajno je". Doslovno mi se teme naježilo i svaka pora otvorila. Zahvalila sam se i htedoh da se glasno nasmejem ali ukočih se jer su me uvek kočili kada se glasno smejem. Nije bilo primereno. A da sam muško? Da li bi bilo - počela je Nataša, a zatim još jednom, prisećajući se detinjstva, otkrila svoju feminističku stranu.

Printscreen Instagram/bekvalceva
Objava Nataše Bekvalac na Instagramu

 - Moj tata je želeo sina. Dobio je tri ćerke. Moji roditelji su u šali to uvek pričali, a društvo se smejalo. Eto Beki nije uspeo. Kao mala bila sam mu mezimica. Upisao me je u školu fudbala, na prijemnom sam bila jedina devojčica i tada bila prva na listi po rezultatima izdržljivosti, spretnosti i brzine. Pripremao me je. Na Štrandu bismo igrali fudbal u pesku, bili smo par koji niko nije mogao da pobedi. Htela sam da mu se dokažem, da vidi da sam dovoljno dobra, mozda čak i vrednija nego sin za kojim je toliko patio. Posle mi je mama priznala da ga je slagala dva puta. Za Kristinu i mene...Oba puta je rekla da nosi dečake - prisetila se Nataša, a zatim se osvrnula na svoju sadašnjost.

Antonio Ahel/ATAImages
Nataša Bekvalac

- Danas moj život nije savršen, često je na meti podsmeha i tračeva ali je srećan. Rodila sam dve ćerke i želela sam da obe budu devojčice. Tri puta sam razvedena i nisam ostajala u brakovima zbog dece nego sam se zbog njih razvodila. Bavim se muzikom i u miru odgajam svoje devojčice. Da, feministkinja sam i ne, ne mrzim muškarce...- istakla je pevačica i zahvalila se devojci još jednom na poklonu koji joj je ulepšao dan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike