„Iz školske klupe sam otišla pod šator, da pevam!" Nekadašnja zvezda „Granda" otvorila dušu: Nije joj bilo lako!

02.03.2022

05:55

0

Osvrnuvši se na težak period za sobom, posle dve godine pauze je otkrila kakvi su joj sada planovi za budućnost

„Iz školske klupe sam otišla pod šator, da pevam!" Nekadašnja zvezda „Granda" otvorila dušu: Nije joj bilo lako!
Biljana Biba Sulimanović - Copyright Instagram screenshot / bibasulimanovic_official

Nekadašnja zvezda „Granda" Biljana Biba Sulimanović je još kao mala priželjkivala da krene put muzike. Etno ju je, inače, posebno privlačio, međutim, shvativši da to danas i nije mnogo popularno, promenila je svoj repertoar i ušla u klubove, kao i razna druga, slična slavlja.

- Nadam se da će se moja karijera bazirati na etno muzici i koncertima. Ja volim svoj posao, ali više sam neko ko voli da radi koncerte, više sebe nekako vidim u tome. Ja sam neko ko je iz školske klupe ušao pod šator i pevao.

 

 

- Sa deset pesama sam otišla na svadbu gde sam pevala sa vrhunskim pevačima, gde su me „gurali u vatru", ali ja nisam bila dovoljno spremna jer nisam znala posao - iskrena je bila Biba, piše „Grand onlajn", koja je, priznaje, kao i njene brojne kolege prošla kroz veoma težak period dok je vladala korona.

Tako je moralo...

- U suštini, radila sam u inostranstvu kada je počela korona. Imala sam posla još nekih mesec ili dva. Posle toga je sve stalo, gde sam bila na gubitku baš mnogo. Ali, sve je to tako moralo da bude. Znam da nisam jedina koja je i stala u celoj toj priči - rekla je Biljana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike