Srpske pevačice ovde žive drugi život! Ovo je luksuz u kom borave kao kraljice - po danu plate 600 evra! (FOTO/VIDEO)

27.03.2022

06:45

5

Provod je takav da „leči" i najveće muke, a u popularnom rizortu čest su gost JK, Katarina Grujić, Dara Bubamara, Anastasija Ražnatović...

Srpske pevačice ovde žive drugi život! Ovo je luksuz u kom borave kao kraljice - po danu plate 600 evra! (FOTO/VIDEO)
pd - Copyright Instagram printscreen/senoritamilica/karleusastar/katarinagrujic.doll/24sedam

Poznate ličnosti zbog prirode posla nemaju baš uvek vremena za odmor, ali kad se na to odluče - bude i više nego galantno.

Poznato je da estrada najviše voli da ide u Dubai, a kako smo primetili, posebno u jedan od najluksuznijih hotela na ovoj destnaciji u koji se redovno sjate, u kome se upravo nalazi i Katarina Grujić sa suprugom Markom Gobeljićem. Ovo mesto, koje osim što pruža mogućnost maksimalnog zaklanjanja od znatiželjnih pogleda, nudi i poseban - novi život.

Kao i Kaća, ovaj skupoceni kompleks nekoliko puta su obišle i Jelena Karleuša, Milica Pavlović, Dara Bubamara, Anastasija Ražnatović, Zorannah... One su samo neke od lepotica sa javne scene koje su, pošto su jednom probale, samo nastavile da odlaze u čuveni hotel koji je, iako „otrovno" skup, jedno od njihovih omiljenih mesta i to sa veoma dobrim razlogom.

Vrtoglave cifre!

Naime, u pitanju je „reset za sve pare" i to u pravom smislu te reči. Na sam smeštaj, kako smo istražili na zvaničnom sajtu, za jedan dan ovde „odleti" 600 evra. Kompleks se sastoji od oko 400 soba i apartmana, koji pružaju fantastičan pogled.

SPA i fitnes centar ovde gotovo da se i ne smatraju nekim luksuzom, već se podrazumeva da su tu svakom gostu na raspolaganju, pa tako i našim pevačicama. Takođe, poznata imena su tamo u prilici i da uživaju u nizu jednako luksuznih restorana, gde nijedan obrok nije samo obrok, već posebno iskustvo, posle (a nekad i tokom) kojih se dešavaju i igranke.

Zorannah „bez greške" koristi svaki ćošak za fotografisanje, pošto je svaki maltene scena za sebe. Karleuša je, sa druge strane, upravo ovde odmarala posle nedavno održanog hit nastupa u ovom gradu i svakako je napunila baterije za dalje podvige. Tu je dočekana kao kraljica, pa je na peškirima i bademantilu imala ispisane inicijale. Taj tretman imala je nedavno i Pavlovićeva, koja je u Dubaiju uživala bogovski.

Inače, sa dve osobe, soba na dan košta oko 75.000 dinara, što znači da bi Zorannah, JK i druge, za, na primer, pet dana u ovom raju s nekim sebi dragim „pukle" 375.000, odnosno više od 3.000 evra! U hotelu sa detaljima izrađenim od najskupljeg mermera, prepunim zlata, bazena, palmi, postoji i posebna usluga za goste, kako bi gde god bili mogli da se osveže.

Ove godine, ispred ovog i više nego luksuznog hotela fotografisala se i Anastasija Ražnatović i uživala u smeštaju veličine 40 kvadratnih metara. 

Raspametile

Domaće zvezde jedva uspevaju da svojim fanovima pokažu sav taj luksuz, u kom im je bukvalno sve na izvolte. Pop diva je, na primer, „srušila internet" pozirajući u „infiniti" bazenu. Kaća Grujić, sa druge strane, pokazala je kakvi su još bazeni tamo na raspolaganju - kao u kamenu, za nešto svežija jutra. Anastasija je, primera radi, „uhvatila dve muve jednim udarcem" - dok se fotografisala na ovom luksuznom mestu, dobro se i osunčala.

Dara je, inače, „prošetala" i jahtu na sve što je već bila iskeširala! 

Ne čudi što se poznata imena sa naših prostora (koja ovako nešto sebi mogu da priušte) uredno vraćaju ovom rizortu o kom često pišu i strani mediji.

Kako uživaju i na koje se sve načine provode srpske pevačice u ovom rizortu, možete pogledati sa još informacija u video snimku ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike