„Strašno je družiti se s nečijim zlostavljačem" Objava Divčeve ćerke o kojoj se priča! (FOTO)

27.02.2022

15:35

2

Mnogi su oni koji su se složili s mišljenjem koje je Petra podelila onlajn. Još uvek, sa druge strane, nije poznato da li je i kome „stori" upućen...

„Strašno je družiti se s nečijim zlostavljačem" Objava Divčeve ćerke o kojoj se priča! (FOTO)
Petra Divac - Copyright Instagram screenshot / divaccp

Niz neprikladnih poruka proslavljenog fudbalera Niše Saveljića upućenih Petri Divac dovela je do velike drame u porodici košarkaša. Vlade je, prema napisima domaćih medija, napao nekadašnjeg prijatelja u punom restoranu Dejana Bodiroge zbog toga, a zatim su on i supruga prekinuli i svaki kontakt sa njim.

Da drama ne jenjava - dokaz je to koliko je Petrin novi Instagram „stori" uzburkao javnost. Ona je sa jednog profila, naime, prenela na svoj jednu kritiku, s kojom su se mnogi brzo složili.

- Strašno je biti prijatelj s nečijim zlostavljačem... - Ako znate šta je nekome priredio i još uvek se družite s nim nekim... Niste prijatelj. Ovo važi za sve - piše u objavi, a anketa koju je dodala Divčeva ćerka „kaže" da se većina njenih pratilaca svakako slaže s ovim mišljenjem.

Petra Divac Instagram screenshot / divaccp
 

Podsećanja radi, Petra je nedavno objasnila za „Kurir" kroz šta je sve prolazila kada joj je Saveljić slao poruke.

- Glavni razlog mog saopštenja je da dam glas najpre sebi, a i svim devojkama i ženama koje su doživele ili doživljavaju seksualno nasilje ili seksualno uznemiravanje, koje žene jako dobro razumeju da ostavlja traume za ceo život. U trenutku kada se meni ovo desilo, imala sam 21 godinu.

- Desilo se u mojoj kući, gde sam bila sa roditeljima u tom trenutku gde sam se osećala i najsigurnije i najzaštićenije. Poruke neprimernog sadržaja mi je slao otac mog druga i poznanik mog oca, s kojim ima i puno zajedničkih prijatelja - navela je tada ona, a pošto je skandal dospeo u javnost, nekadašnja fudbalska zvezda tvrdila je da su poruke samo vrlo pogrešno protumačene.

Niša Saveljić MN Press
 

- Meni je jako žao što je došlo do nesporazuma. Divac i ja smo dugogodišnji prijatelji. Zna me kakav sam i kakav sam otac, ali i čovek. Žao mi je ako je moja namera pogrešno shvaćena - rekao je on pa se skroz povukao, blokirao sve i nikome se ne javlja, prenose mediji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike