Veljko nije idealan muškarac, ima mane i neuredan je! Verica Rakočević se kune u jednu vrlinu 35 godina mlađeg izabranika

27.02.2022

09:16

0

Autor: Marija Mitić

Modna kreatorka tvrdi da je suprug zreliji od nje

Veljko nije idealan muškarac, ima mane i neuredan je! Verica Rakočević se kune u jednu vrlinu 35 godina mlađeg izabranika
Veljko Kuzmančević i Verica Rakočević - Copyright ATAImages/ A.A.

Modna kreatorka Verica Rakočević od svog izabranika, muzičara Veljka Kuzmančevića starija je 35 godina, a kaže da je on daleko zreliji od nje. Dizajnerka priznaje da je infatilnija u odnosima, kao i da se divi Veljkovom poimanju ljubavi, braka i zajednice.

- Sada punim 74 godine, a Veljko puni 86, zaista je tako. Ja sam imala dva supruga i sve muškarce koje sam upoznala do sada nisam srela nijednog koji ima tu filozofiju prema braku, takav odnos prema ženi i porodici kakav on ima. Ja ne razumem i mi dolazimo u strašne sukobe, jer ja i dalje malo infatilnije gledam na te muško-ženske odnose, a on ih gleda kao da je duplo stariji od mene - kaže Verica Rakočević.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Kreatorka kaže i da Veljko nije idealan, kao i da ima mane koje joj smetaju, ali i jednu osobinu koju smatra osnovnom za dobar odnos u braku.

- Po meni pravi muškarac, ja bih našla tri osobine koje Veljko nema, a opet je pravi muškarac. Prvo da je neureden, drugo, može svet da se sruši ako on ne želi nešto da uradi, on neće da uradi. Nema apsolutno nikakav odnos o obavezama. On živi u svom svetu. Bio je u porodici gde je mama sa nekim fenomenalnim stavom ispratila činjenicu da živi sa dva umetnika i stvarala im je prostor da mogu da se bave svojom umetnošću. Ja se bavim svojim poslom, svojim obavezama, svojim unučićima, kućom i milion drugih obaveza i meni to smeta - kaže Rakočevićeva.

ATAImages/ Antonio Ahel
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević

Ono što njega čini pravim čovekom u njenim očima je to što je nikada ne bi izneverio.

- Ali ono što njega u mojim očima čini pravim čovekom, bez obzira na to što imamo toliko nerazmirica, a to je ta ljudska osobina da bez obzira na razliku u godinama, nikada me kao čovek ne bi izneverio. Meni je to najvažnije i ako me pitate šta je pravi muškarac, to je onaj koji vas nikada ne bi izneverio ljudski, a to je i prava žena, ako mene pitate - zaključuje za Kurir. Verica Rakočević.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike