„Nisam mama, nego Tijana!" Dapčevićeva otvoreno o sinu: Pričaju o svemu, a jedno ju je dugo plašilo

01.02.2022

05:55

0

Naglašava da je Vuk lepo vaspitan i da su izgradili veoma lep odnos

„Nisam mama, nego Tijana!" Dapčevićeva otvoreno o sinu: Pričaju o svemu, a jedno ju je dugo plašilo
Copyright Tijana Dapčević ATAImages/Borislav Zdrinja Zipa photo

Tijana Dapčević je u braku sa suprugom Milanom dobila sina Vuka. Sada već trinaestogodišnjak, naglašava poznata mama, lepo je vaspitan i mogu o svemu da razgovaraju. Ipak, dugo ju je brinulo to da li će uspeti da ga izvede na pravi put, budući da je mladima danas svašta dostupno.

- Plašila sam se ranije, jer je deci danas sve dostupno. Ali on od mreža ima samo TikTok, i tu ne „visi" po ceo dan, već ide na sport, bavi se školom i drugim stvarima.

- Lepo je vaspitan, nema momente da mi kaže da smaram ili da me izbacuje iz svoje sobe. I beskrajno me zabavlja, ima genijalne izjave - počela je Tijana, pa otkrila kako je upisana sinu u telefonu.

 

 

- „Ženska roditeljska figura" mu je bilo doskoro, i naravno da sam ga naterala da promeni, a sada nisam mama nego Tijana - ispričala je pevačica u emisiji „Sve u svemu".

Primedbe uz pohvale

Sa druge strane, pevačica priznaje da mu najviše zamera što svakodnevno ostavlja neurednu sobu, jer je ona neko ko voli da sve stoji kao pod konac.

- On sa nama priča o svemu. Kad dođe iz škole sve kaže šta je bilo, koju ocenu je dobio i tako dalje. Na temu seksulanosti priča sa ocem najviše, ali nema problem ni sa mnom da priča o tome - zaključila je Tijana.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike