Ovo će biti spektakl za pamćenje! Saša Matić s novim albumom prvi put uživo pred publikom na Kopaonik Music Week - u (VIDEO)

26.02.2022

14:29

0

Autor: Marija Mitić

Popularni pevač nastupiće 11. marta na prestižnom festivalu

Ovo će biti spektakl za pamćenje! Saša Matić s novim albumom prvi put uživo pred publikom na Kopaonik Music Week - u (VIDEO)
PR - Saša Matić - Copyright Promo/24sedam/sky music

Jedna od najpoznatijih muzičkih zvezda na domaćoj sceni Saša Matić nedavno je objavio novi album pod nazivom “Dva života.” Neke od pesama su se već uveliko izdvojile i pobrale simpatije publike, među kojima i numera koja nosi isto ime kao album, ali i duet sa Jelenom Rozgom pod nazivom “Ti i ja.” 

Prvom festivalskom izvođenju pesama sa novog albuma svedočiće publika Music Week festivala 11. marta, a pevač nije krio oduševljenje tim povodom.

 - Izuzetno sam zadovoljan kako je prošao album. Dali smo svoj maksimum i zaista verujem da smo opravdali očekivanja publike. Posebno se radujem Kopaonik Music Week festivalu jer ću imati priliku da emociju koju album nosi prenesem i uživo na publiku, a ovo će ujedno biti i prvo festivalsko izvođenje pesama zbog čega sam veoma uzbuđen - poručuje Matić.

Promo/24sedam/music week
Saša Matić

“Dva života” sastoji se od čak 13 pesama, a gotovo svaka je ispraćena i spotovima koji su, kao i do sada kada je Saša Matić u pitanju izuzetno kreativni, prepoznatljivi i odličnim stihovima daju savršeno emotivnu notu.

Prvi kontigent promo paketa za Music Week festival na Kopaoniku rasprodat je munjevitom brzinom. Ulaznice su i dalje u prodaji isključivo u sklopu vrlo limitiranog broja specijalno kreiranih aranžmana u hotelima Grand, Gorski i Viceroy.

Kapacitet događaja je ograničen zbog Covid19 mera koje su na snazi, a posetioci ski centra moći će da urade neophodne laboratorijske testove, kao i da se vakcinišu u prostorijama Doma zdravlja Raška na Kopaoniku.

Promo/24sedam/sky music
 

Telefon za rezervacije je +381 60 66 70 318, a više informacija može se naći na sajtu musicweek.rs. 

Šesto izdanje Kopaonik Music Week festivala, nakon godinu dana pauze, ovog marta vraća se na najpoznatiju srpsku planinu! Dva vikenda za redom, u periodu od 10. do 20. marta Kopaonik će biti destinacija broj jedan za vrhunski provod i uživanje u idealnom martovskom skijanju i koncertima za pamćenje.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike