Anastasija Ražnatović „bacila oko" na košarkaša: Nikad se ne zna, neću da uskačem sebi u usta!

23.02.2022

11:37

1

Gostujući u jednoj emisiji odigrala je igru na predlog voditelja, pa nahvalila sportistu, kog i privatno poznaje

Anastasija Ražnatović „bacila oko" na košarkaša: Nikad se ne zna, neću da uskačem sebi u usta!
Anastasija Ražnatović - Copyright Printscreen Pink „Ami G Show"

Anastasija Ražnatović gostovala je prethodne večeri u emisiji „Amidži šou", tokom koje je razgovarala na razne teme, ali je i zaigrala koju igru. Tokom jedne takve, na predlog voditelja birala je između poznatih muškaraca, da bi na kraju ostao - košarkaš Bogdan Bogdanović, za kog je rekla i kako ga privatno poznaje.

- Anastasija je sada slobodna, ali nema povezivanja. Ako se nešto desi, desi se - prokomentarisao je bio Ognjen Amidžić.

- Nikad ne znaš, neću da uskačem sebi u usta - rekla je zatim mlada pevačica, pa dodala kako je Bogdan sjajan dečko.

Anastasija Ražnatović Printscreen Pink „Ami G Show"
 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović nedavno je raskinula s Đorđem Kuljićem, s kojim je inače bila u dugogodišnjoj ljubavi. Ovo joj je bio prvi put pred kamerama posle ljubavnog kraha. Svakako, naglasila je kako trenutno nema ni simpatiju.

- Nemam, nisam u tom fazonu trenutno. I pre ove veze od pet godina, bila sam u vezi dve i po i sad malo da budem sama, da se posvetim karijeri... Iz mog dosadašnjeg iskustva, ja jesam išla iz veze u vezu, to ne znači da će biti tako sad.

- Imam puno obaveza i ne razmišljam u smeru veze, ali nikad se ne zna. Počinjem sa nastupima, kozmetika je tu... - ispričala je Anastasija, pa objasnila i kako su odlučili da se rastanu.

Nema zle krvi

- Seli smo da popričamo, odlučili smo da je bolje i za mene i za njega da se raziđemo. Želim mu sve najbolje u životu. Prijateljski smo se rastali, nema zle krvi. Ljudi su očekivali da bude venčanje jer smo dugo zajedno. Ja sam sa njim od osamnaeste. Pritiskali su me svi za udaju, još od Veljkove ženidbe. Mene čeka dosta toga u životu, tek sam se ispilela.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike