Bojana Stamenov priznaje da nema nastupe: Tužno je kad vidite polupraznu salu...

04.11.2021

17:36

0

Autor: Marija Mitić

Pevačica višak slobodnog vremena iskoristila za heklanje, kuvanje i štrikanje

Bojana Stamenov priznaje da nema nastupe: Tužno je kad vidite polupraznu salu...
bojana stojmenov - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica raskošnog glasa, Bojana Stamenov, nažalost zbog epidemiološke situacije nema koncerte u onolikom broju na koji je navikla, zbog čega se požalila pripadnicima sedme sile. Ipak, slobodno vreme koristi da se posveti sebi, pa je tako uvela neke nove aktivnosti.

- Imam vremena da se posvetim samo sebi. Između ostalog heklam, štrikam, pravim keksiće i bavim se sobom u svakom mogućem smislu. Pored toga sviram, pevam, ali i poneku pesmu napišem. Kada sve ovo prođe, nadam se da ću nešto od pesama i objaviti. Mada, kad god sam javno pričala o tome nikada se nije desilo - kroz smeh započinje priču Bojana za Blic, i ne krije da joj nastupi ozbiljno nedostaju.

ATAImages/ A.A.
 

- Nažalost, imamo mali broj nastupa zbog epidemije. Ja sam više koncertno orijentisana, tako da mi to teško pada, ali čekamo da ovo što nas je zadesilo prođe, pa da opet krenemo u akciju. Jako mi nedostaju živi nastupi. Iskrena da budem, to je nama pevačima, što bi rekli Amerikanci “vazduh i voda”. Manje više finansijski se svi nekako snađemo, ali nama nedostaje razmena energije sa publikom. Jednostavno, mi imamo tu privilegiju da se bavimo nečim što volimo i kako vreme prolazi nastupi počinju ozbiljno da nam nedostaju - priča pevačica i dodaje:

ATAImages
 

- Više od pola godine imam jednu umetničku egsistencijalnu krizu. Nalazimo se mi negde gde i zapevamo i to nam jako prija ali veoma nedostaju koncerti i publika. Tužno je kada vidite polupraznu salu ali zbog epidemiloških mera tako mora da bude. I mi se navikavamo ali i publika. Jednostavno drugačije se vaspitavamo, ali nadam se da će ovo sve ubrzo proći i da ćemo se vratiti našem načinu života - završava pevačica.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike