Razbesni se u sekundi! Bivša menadžerka otkrila sve tajne Toma Kruza: Njegove rane iz mladosti još nisu zacelile

21.02.2022

22:38

0

Autor: Marija Mitić

Ejlen Berlin tvrdi da su svi glumčevi problemi sa ženama odraz njegovih trauma iz detinjstva, a ponajviše one kada ga je napustio otac

Razbesni se u sekundi! Bivša menadžerka otkrila sve tajne Toma Kruza: Njegove rane iz mladosti još nisu zacelile
Copyright Tom Kruz Profimedia

Mnogobrojni skandali pratili su karijeru glumca Toma Kruza, a još uvek se nižu u javnosti. Naime, njegova nekadašnja menadžerka odlučila je da progovori za medije i tom prilikom iznese niz pikanterija.

U ispovesti za Dejli Mejl, Ejlen Berlin, menadžerka, navela je, između ostalog, da je glumac bio opsednut sobom i svojim izgledom, te da je preke naravi iako se u javnosti sasvim drugačije predstavlja.

 - Bio je vrlo temperamentan dečko, razbesneo bi se u sekundi. Često je menjao raspoloženja. Želeo je da postane zvezda, želeo je da se ljudi odnose prema njemu kao prema zvezdi, uživao je u svom statusu - prisetila se Ejlen koja se potom dotakla i estetskih zahvata koje je imao.

Profimedia
Tom Kruz

- Tom je izgradio auru oko sebe. Mislim da će učiniti sve što je potrebno kako bi što duže sačuvao mladalačku sliku o sebi i boriće se protiv svega što mu stane na put - ispričala je.

Berlin takođe smatra da je Tom bio savršeni kandidat za sajentologiju jer je čovek koji vrlo teško pokazuje svoje emocije.

 - Kad smo prekinuli saradnju dobijao je brojne pozive iz sajentološke crkve u kojoj je silno želeo da zaceli svoje rane iz detinjstva. Rekao mi je da ne poznaje nikoga u LA-u i da mu je potrebna podrška. Nije verovao u terapiju, ali očito mu je trebala pomoć i sajentologija je bila tu za njega - rekla je Ejlen pa potom dodala da nije iznenađena što su svi glumčevi brakovi pukli.

 - Tom je vrlo težak muškarac, vrlo dobro ga poznajem. Njegove rane iz mladosti još nisu zacelile i uvek negativno utiču na svaki njegov odnos sa ženama. Bila sam iznenađena kad je njegova prva supruga Mimi Rodžers deset godina izdržala s njim, da ne govorim o Nikol Kidman - navela je.

Profimedia
Tom Kruz

Bivša menadžerka ispričala je i kako je glumca i njegovu majku otac ostavio kada je Tom još bio dete, te da se on celog života borio sa ovom teškom traumom.

 - On je tip osobe koja će te šutnuti ako učiniš nešto loše. To je bila najveća lekcija u mom životu. Majka mu se preudala, a ambiciozni dečko kakav je bio, odlučio je da uspe. Jako je bio ponosan na svoje telo, obožavao ga je - otkrila je Ejlen i dodala da je Kruz na početku karijere gotovo svakodnevno menjao devojke.

 - Svaki dan je bio s drugom. Kao da je sebi želeo da dokaže da je poželjan. Važno mu je bilo da bude voljen jer je ceo život pokušavao da se oslobodi besa prema ocu koji ga je napustio -  ispričala je.

 - Volela bih da ima drugih stvari u svom životu. Ali mislim da on ne voli ljude. On voli samo ono što radi. Osećam tugu zbog njega. Brinem se da je usamljen. Sve dok može da radi i snima svoje filmove, biće u redu. Šta će se dogoditi ako to ikada ne bude mogao, ne znam - zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike