Jelenina kuma na venčanju sa Slobom je bila fan Lune Đogani? Išla je i na more sa pevačevom bivšom devojkom

15.02.2022

19:44

0

Šok detalji dolaze u javnost dan nakon što su se Jelena i Sloba zavetovali na večnu ljubav

Jelenina kuma na venčanju sa Slobom je bila fan Lune Đogani? Išla je i na more sa pevačevom bivšom devojkom
sloba radanovic jelena vencani 1402 2022 foto sivacki (5) - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Pevač Sloba Radanović i Jelena Đuričanin venčali su se pred Bogom na Dan zaljubljenih u manastiru Dubnici, a mladina kuma je nekada bila fan Lune Đogani, pevačeve bivše devojke.

Venčanje se održalo u najužem krugu ljudi, a ono što je posebno važno pri sklapanju braka je i izbor kumova, a mladenci su se odlučili da Slobi kumuje njegov menadžer Goran Lečić, dok je Jeleni kuma bila njena najbolja drugarica Mira.

24sedam/Goran Sivački
 

Ipak, ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Jelenina kuma Mira, koja je i uhvatila bidermajer, svojevremeno bila vatreni fan Lune Đogani, zbog koje se Sloba i razveo od svoje tadašnje supruge Kije Kockar, jer je s njom ušao u vezu tokom "Zadruge 1", piše "Kurir".

Printscreen „Sceniranje" Kurir TV
 

Mira je, navodno, bila zadužena i za vođenje Luninih fan-stranica, a koliko su bile bliske svedoči i činjenica da ju je sadašnja gospođa Miljković, vodila sa sobom i na letovanje u Grčku 2018. godine, posle završetka prve sezone Zadruge.

24sedam/Goran Sivački
 

Međutim, iako su bile u odličnim odnosima, njihovo prijateljstvo je na kraju puklo i prekinuli su kontakt, ali se igrom sudbine, dogodilo da posle četiri godine, upravo njena obožavateljka, ali i bliska prijateljica i saradnica kumuje na venčanju njenog bivšeg dečka i Slobine nove izabranice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike