Maltretirali su me, tukli i gledali golu: Paris Hilton kao tinejdžerka prošla pakao, a danas živi kao kraljica

19.02.2022

21:13

0

Dok je bila tinejdžerka, roditelji su je poslali u školu za „prevaspitavanje“

Maltretirali su me, tukli i gledali golu: Paris Hilton kao tinejdžerka prošla pakao, a danas živi kao kraljica
Paris Hilton - Copyright Profimedia

Čuvena naslednica lanca hotela „Hilton“, Paris danas je oličenje luksuza i bogatstva, a malo ko zna da njeno odrastanje nikako nije bilo idilično. 

Iako danas živi u svetu slavnih, u ranom detinjstvu život je nije mazio, a u dokumentarcu pod nazivom „This is Paris“ ispričala je sa kakvim neprijatnostima se suočavala kao dete.

Naime, dok je bila tinejdžerka, roditelji su je, kako kaže, poslali u školu za „prevaspitavanje“.

Profimedia
Paris Hilton

 

- Trebalo je da to bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kad bih ustala, pa do kraja dana, svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio da sve nas slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su da nas zastraše, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu - ispričala je Paris.

Sve ono što je prošla u životu ju je očvrsnulo, pa je postala uspešna di-džejka, koja za samo jedan nastup zaradi milion dolara, a njeno bogatstvo se procenjuje na 300 miliona dolara.

Podsetimo, manekenka i glumica Paris Hilton životnog saputnika je pronašla u preduzetniku Karteru Reumu, kome se u novembru prošle godine zavetovala na večnu ljubav. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike