Veljko Ražnatović o porodici kao nikad pre: Bolji sam čovek otkad sam upoznao Bogdanu!

04.02.2022

15:05

0

Par se posle dve godine vratio iz Titela u Beograd, ali to nikako nije uticalo na njihov harmoničan odnos

Veljko Ražnatović o porodici kao nikad pre: Bolji sam čovek otkad sam upoznao Bogdanu!
Veljko Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Bogdana i Veljko Ražnatović su se posle dve godine u njenom rodnom Titelu vratili za Beograd. Preseljenje, međutim, nije narušilo njihov odnos.

Govoreći o braku i porodici kao nikad do sad, mladi bokser i sin pevačice Cece Ražnatović naglasio je kako smatra da je, otkako je upoznao današbnju suprugu, daleko bolji čovek nego što je bio.

- Smatram da sam i bolji čovek i bolja osoba otkada sam našao tu ženu - počeo je on u razgovoru za „Kurir", pa zatim otkrio razlog zašto su se vratili u srpsku prestonicu.

Mnogo sam putovao...

- Ja sam stvarno putovao mnogo od Beograda do Novog Sada i svuda. Žao mi je stvarno sebe više... Titel je stvarno lepo mesto, ali matematika se ne poklapa - izjavio je on.

Pred mečeve, inače, nema neki poseban ritual. Svakako, Bogdana mu je najveća podrška, a vera u Boga mu je sve što mu je potrebno.

 

 

- Nemam neki ritual. Pričao sam za taj profi meč da mi žena na primer poljubi ruke, ali dešavali su se mečevi da se to i ne desi. Tako da postoji samo vera u Boga bez sujeverja ikakvog - zaključio je on.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike