Princeza Dajana je imala malo prijatelja: Jedna žena joj je ipak posebno značila

10.11.2020

08:51 >> 09:06

0

Njih dve su se upoznale davne 1987. godine

Princeza Dajana je imala malo prijatelja: Jedna žena joj je ipak posebno značila
Copyright Princeza Dajana i princ Čarls Profimedia

Britanska kraljevska porodica oduvek je intrigirala sve i bila u centru pažnje.

I nakon više od dve decenije od tragične nesreće u kojoj je poginula princeza Dajana, o njoj se i dalje uveliko piše i priča.

Tokom svog života pokojna princeza je imala uzak krug prijatelja, ali jedna psihoterapeutkinja ipak je važila za njenu najbolju pijateljicu.

U pitanju je Džulija Semjuel, koja je krstila Džordža, sina princa Vilijama i princeze Kejt Midlton, što ukazuje na to koliko poverenje ona ima od strane britanske kraljevske porodice.

Njih dve su se upoznale na jednoj večeri 1987. godine.

U nekoliko navrata, Džulija je pominjala javno princezu Dajanu, a jednom prilikom posebno je istakla da se ona sada ponaša prema Dajaninim unucima na isti način na koji bi se, kako ona veruje, i pokojna princeza ponašala.

Foto: Profimedia

– Našla sam način da, iako Dajana nije prisutna, kroz njene reči i dela doprem njenim duhom do mladog Džordža. Ona ne bi bila klasična baka, nego potpuno posebna i znam da bi se celim srcem posvetila svojim unucima – izjavljivala je psihoterapeutkinja još ranije.

Kao psihoterapeut, trudila se nakon princezine smrti da koliko može bude uz Vilijama i Harija koji su u tom trenutku ostali bez majke.

Megan Markl i Kejt Midlton Profimedia

Ona je u jednom emisiji uživo otkrila i šta misli kako bi se princeza Dajana odnosila prema Megan Markl.

– Mislim da bi ona mnogo volela Megan Markl. Ne bi je pogađale nikakve odluke koje su ona i Hari doneli, njoj je bilo jedino bitno da su joj sinovi srećni, bila je mnogo dobar čovek – rekla je tada Džulija.

PROČITAJTE JOŠ: 

Nakon što je Džoni izgubio sudski spor fanovi žestoko osudili njegovu bivšu: Amber je stvarno zla, Dep je samo žrtva

Brat princeze Dajane podelio uspomenu iz detinjstva: Prisetio se sestre tokom borbe sa medijima koji su je nasamarili (FOTO)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike