Relja Popović krši saobraćajne propise: Može da dobije kaznu i do 50.000 dinara! (FOTO/VIDEO)

18.02.2022

11:41

1

Autor: Marija Mitić

Reper je "uhvaćen" u bahatoj vožnji po Beogradu, u naselju Vračar u kom živi

Relja Popović krši saobraćajne propise: Može da dobije kaznu i do 50.000 dinara! (FOTO/VIDEO)
relja fi_censored - Copyright Printscreen Youtube/Paparazzo lov

Reper Relja Popović uhvaćen je u bahatoj vožnji po Beogradu, u naselju Vračar u kom živi. Naime, kako prenosi emisija "Paparaco lov", reper se najpre uputio u teretanu kako bi otišao na trening, a zbog gužve i jer nije pronašao adekvatno parking mesto, Relja je napravio ozbiljan saobraćajni prekršaj.

Naime, on je svoju "Škodu" parkirao nasred pešačkog prelaza i osim što je pešacima skoro pa onemogućio prelazak preko istog, tako je mogao i da "zaradi" veliku novčanu kaznu, koja u našoj zemlji iznosi 25.000 dinara.

Inače, ovo nije jedini prekršaj koji je Relja napravio u toku ove vožnje. On je tražeći mesto ispred jednog kafića takođe nepropisno stao, a u jednom trenutku "uhvaćen" je i sa sva četiri upaljena migavca nasred ulice, međutim, tu se nije puno zadržao.

Kako se vidi na snimku, Popović je u jednom trenutku ušao i u jednosmernu ulicu, čime je mogao da od nadležnih organa dobije dva kaznena poena te novčanu kaznu koja iznosi od šest do 20.000 dinara. Ceo prilog iz pomenute emisije pogledajte klikom na sledeći link.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike