Nikolija konačno otkrila kako se zove njena i Reljina druga ćerka!

09.02.2022

10:37

0

Bračni par je skoro sedam meseci držao ovu vest u tajnosti

Nikolija konačno otkrila kako se zove njena i Reljina druga ćerka!
Nikolija i Relja Popović - Copyright M.M./ATAImages

Nikolija Jovanović i Relja Popović prošlog leta postali su roditelji drugog deta, a kada je na svet došla njihova druga devojčica, odlučili su da ne otkrivaju njeno ime.

Iako se za njihovu prvu mezimicu odmah znalo da je Rea, jer je i baka Vesna Zmijanac puno pričala o njoj u medijima, za drugo dete bračni par ostao je tajanstven sve do sad.

- Postali smo mama i tata divne devojčice. Mnogo te volim i mnogo si hrabra – pohvalio se tada ponosni tata na Instagramu, uz fotografiju sa nevenčanom suprugom i njenim stomakom.

ATAImages/ Antonio Ahel
Relja Popović i Nikolija Jovanović

Ipak, sada su se predomislili, pa je Nikolija konačno saopštila kako se zove njena i Reljina druga ćerka.

- Relja i ja čuvamo privatan život. Moja sreća je svakako velika, iako je ne delim uvek sa medijima i fanovima. Jednostavno odvajam te dve stvari. Kada bismo vratili vreme, ne bismo vam rekli ni ime prve ćerke. No, sada smo odlučili da decu potpuno sakrijemo od javnosti. Oni su tako odlučili, ali… Kada se bavite javnim poslom i imate puno prijatelja, a majka vam je jedna folk diva, prosto je nemoguće sakriti neke stvari, makar bile i najličnije. Posle skoro sedam meseci otkrivamo vam ime devojčice. Zove se Hana - rekla je Nikolija za Hello.

M.M./ATAImages
 

Podsetimo, pevačica je u nedavnom intervjuu za 24sedam ispričala kako teče njen porodičan život otkako su dobili i drugo dete.

- Sa decom je sve lepše. Naravno da život nikako nije isti, u pozitivnom smislu. Manje se spava i ima mnogo više odgovornosti. Ne možete kao kada ste sami da ležete kad želite i da se budite kada hoćete, ali život poprimi neki drugi smisao i to nespavanje i posvećenost deci je mnogo lepo. Ispunjava nas i srca su nam veća - ispričala je tada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike