Kad je vidiš ful riba, a uživo kao šupa u raspadu: Pevačicu kolega urnisao komentarom

08.02.2022

18:45

0

Mlada zvezda „Granda“ je na sceni uvek tip-top sređena, a njeno izdanje bez šminke je šokiralo sve

Kad je vidiš ful riba, a uživo kao šupa u raspadu: Pevačicu kolega urnisao komentarom
grand_specijal_ng_20122021_0233 - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Ivana Bogićević stekla je veliku popularnost učešćem u muzičkom šou programu „Zvezde Granda“, a zbog svog provokativnog izgleda muški pogledi su se praktično lepili za nju.

Na sceni je uvek maksimalno skockana, a njeni stajlinzi su vrlo zapaženi. Pevačica ne krije da je privatno potpuno drugačija, te da je prijatelji često viđaju bez šminke i u opuštenim kombinacijama.

Instagram printscreen/ivanabogicevic_
Ivana Bogićević

Bogićevićeva se prisetila komentara jednog kolege koji je ostao šokiran, videvši da je na svirku došla bez šminke i frizure.

- Sećam se dolazim na svirku, baš sam bila premorena, spavala sam nešto malo, tri sata i znam da sam kasnila na svirku da mi je kolega rekao: „Opusti se, kad stigneš, stigla si, međutim, ja stižem na svirku, nemam šminku ni frizuru, bukvalno sam raščupana. Kosa mi je bila vezana onako u punđu, i ja kao, hajde pustiću je, pa će mi biti razbarušena - priseća se Ivana i otkriva kako je kolega prokomentarisao to njeno izdanje:

Instagram printscreen/ivanabogicevic_
Ivana Bogićević

 

- Dolazim ja tamo, a on gleda u mene i ulazi na Instagram, gleda moje slike, pa gleda mene: „Kaže majko sveta na Instagramu kad je vidiš ful riba, top, a uživo kao šupa u raspadu - ispričala je Ivana u emisiji „Grand magazin“.

Podsetimo, tokom takmičenja Ivanin mentor je bila pevačica Ana Bekuta, u čijem domu je Bogićevićeva boravila nekoliko dana pred finale „Zvezda Granda“.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike