Kim Kardašijan objavila fotografiju iz detinjstva: I danas pravi istu grimasu! (FOTO)

16.02.2022

11:47

0

Rijaliti zvezda pokazala je kako je izgledala sa prirodnom lepotom

Kim Kardašijan objavila fotografiju iz detinjstva: I danas pravi istu grimasu! (FOTO)
profimedia-0643044426 - Copyright Profimedia

Kim Kardašijan jedna je od prvih koja je zagovarala trend kojim se danas rukovode žene širom sveta, a nakon brojnih plastičnih operacija koje je uradila, danas izgleda potpuno drugačije.

Međutim, i kao devojčica Kim je volela da se modira, što se može zaključiti po fotografiji koju je objavila. Roze klizaljke, minđuše i frizura, oduševili su njene pratioce.

- Još uvek pravim ovu grimasu -  poručila je Kardašijanova u opisu fotografije. Njeni fanovi, ipak, odmah su uočili razlike zbog estetske hirurgije kojoj se više puta podvrgla, te su joj ostavljali i kritike da je ranije bila prirodno lepa, a da danas ima previše korigovano lice i telo.

 

 

Podsetimo, Kim se razvela od Kanjea Vesta, a nakon što je našla novog partnera ne prestaje da se svađa sa bivšim suprugom.

Kardašijanova je, navodno, obmanula bivšeg tako što mu je dala pogrešnu adresu kada je krenuo na rođendan ćerke Čikago. Zatim, „izrešetala ga je" kako krade, testirala na narkotike pre nego što je ostavila decu sa njim (i, svakako, uz nadzor obezbeđenja)... O svemu je velikim slovima progovorio - na Tviteru, kao što je i inače imao običaj, da bi zatim svaku povukao klikom na komandu „obriši". 

Profimedia
Kanje Vest

Da li će se rat bivših supružnika nastaviti, videćemo, do tada Kim svakako izgleda ne želi da se previše upušta u javne rasprave s njim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike