Takmičarka „Zvezda Granda“ u vezi sa pevačem starijim deceniju i po! (FOTO)

06.07.2021

17:12 >> 16:32

0

Za Tamarom Selimović su mnogi momci ludeli, a ako je verovati snimcima i fotografijama, ona je svoje srce poklonila Habiboviću

Takmičarka „Zvezda Granda“ u vezi sa pevačem starijim deceniju i po! (FOTO)
Copyright Tamara Selimović, Foto: Printscreen Youtube/Zvezde Granda

Zahvaljujući glasovnim sposobnostima takmičarka „Zvezda GrandaTamara Selimović plasirala se u polufinale i tu završila svoje takmičenje zbog jake konkurencije, a sada je sve iznenadila objavom da je u društvu pevača Emira Habibovića.  

Za svoje mlade godine, Tamara je postigla veliku uspeh i rešila je da se osim karijere okrene malo i svom emotivnom životu. Već neko vreme se na društvenim mrežama polemiše o tome da li su Selimovićeva i Emir uplovili u vezu, a sada je to definitivno i potvrđeno, piše „Grand online“.

Naime, Tamara je na svom Instagram nalogu okačila nekoliko fotografija koje dokazuju da uživa u Emirovom društvu. Iako su mnogi momci ludeli za njom, ona je svoje srce „poklonila“ Habiboviću.

Tamara Selimović, Foto: Printscreen Instagram/selmovictamara

Njih dvoje uživaju provodeći vreme na romantičnom putovanju u Veneciji. Na jednoj od fotografija Selimovićeva je stavila emotikone srca uz lik svog dragog koji je stariji od nje 15 godina.

Tamara Selimović, Foto: Printscreen Instagram/selmovictamara

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike