Poznati dizajneri kupuju stan u srpskoj prestonici? Oduševljeni Beogradom, planiraju i jedan projekat

15.02.2022

11:42

0

Autor: Marija Mitić

Braća stalno izlaze i u noćni provod u Beogradu

Poznati dizajneri kupuju stan u srpskoj prestonici? Oduševljeni Beogradom, planiraju i jedan projekat
profimedia-0495998274 - Copyright Profimedia

Braća bluzanci poreklom iz Kanade, Dean and Dan Caten, poznati dizajneri i vlasnici brenda Diskverd, sve više posećuju srpsku prestonicu, a sada su odlučili da u njoj pazare i nekretninu.

Oni su trenutno upravo u Beogradu, a ovaj dolazak u našu prestonicu iskoristili su i da posete luksuzno naselje Beograd na vodi, gde bi voleli da otvore radnju svog brenda. Njih je posebno fascinirala Kula Beograd, koja ih podseća na Milano u kom žive, pa tako ne bi bilo čudno ni da tamo pazare jedan od luksuznih stanova.

Profimedia
Din i Den Katen

U ovoj kuli stan već poseduju Dara Bubamara, Jana Todorović i još mnoge naše poznate ličnosti, koje bi tako poznatoj braći mogle da postanu prve komšije.

Din i Den su inače, smešteni u jednom eminentnom hotelu u centru Beograda, a često posećuju i naše noćne klubove.

Podsetimo, dizajneri su oduševljeni pevačicom Ilmom Karahmet, koja je učestvovala u šou „X Faktor Adria", pa su je tako nedavno i ugostili u Milanu gde im je pevala na jednom svečanom prijemu.

- Vratila sam se iz Milana sa predivnim utiscima. Predivna je prilika je bila. Drago mi je što sam imala ovakvu priliku na početku svoje karijere - rekla je tada Ilma i otkrila kako je došlo do njihovog upoznavanja.

- Do saradnje je došlo sasvim slučajno. Imala sam koncert u Minhenu, gde se pojavio jedan od braće, konkretno Ben. Upoznali smo se, on je ostao oduševljen mojim glasom. Pregledali su sve moje videe i pozvali me da baš ja gostujem na njihovoj rođendanskoj proslavi - ispričala je Ilma.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike