Prva žena "Doktor" je trudna: Džodi je na crvenom tepihu iznenadila sve, jednim potezom oduševila fanove (FOTO)

14.02.2022

18:12

0

Glumica je skrivala trudnoću sve dok se nije pojavila na dodeli nagrada

Prva žena "Doktor" je trudna: Džodi je na crvenom tepihu iznenadila sve, jednim potezom oduševila fanove (FOTO)
profimedia-0660722030 - Copyright Profimedia/Mike Raison/dmg media Licensing

Džodi Vitaker, britanska glumica koja je prva žena koja je zaigrala Doktora u kultnoj seriji "Doktor Hu (Doctor Who)" je trudna!

Njen suprug Kristijan Kontreras i ona očekuju drugo dete, a glumica je trudnički stomačić pokazala na dodeli "Brit" nagrada u Londonu. 

Džodi i njen suprug već imaju ćerku od šest godina, čije ime niko ne zna, a za ovu priliku je ponela mini haljinu koja je kreirana tako da "uključi njenu trudnoću", kako je istakao dizajner koji ju je napravio.

Fanovi koji obožavaju seriju "Doktor Hu" bili su oduševljeni vestima u Džodinom privatnom životu, ali su je i pohvalili. 

Profimedia/Mike Raison/dmg media Licensing
 

Naime, kao što je poznato, Džodi je 2017. godine postala prva žena koja je zaigrala titularnu ulogu u kultnoj seriji "Doktor Hu", kao trinaesti Doktor. 

Nakon tri sezone, ona napušta seriju ove godine, a ostalo je da se emituju još dve epizode, od kojih će jedna biti na katolički Uskrs, dok se druga očekuje verovatno u septembru tekuće godine.

Ono zbog čega su fanovi serije pohvalili Džodi jeste to što je ozbiljno shvatila kultnu seriju, te sačekala da ostane u drugom stanju kako se ne bi ništa videlo pred kamerama. Njena trudnoća poklopila se sa završetkom snimanja sezone i svih specijala.

Još uvek nije poznato ko će zameniti Džodi u narednoj sezoni, a mnogi fanovi već neko vreme na društvenim mrežama spekulišu da bi to mogao biti britanski glumac Rasel Tovi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Russelltovey (@russelltovey)

Zanimljivo je da će serija "Doktor Hu" naredne godine proslaviti 60. godišnjicu, s obzirom na to da se, sa prekidima, emituje od 1963. godine.

Prva epizoda ove serije emitovana je na dan ubistva Džona Kenedija, 23. novembra 1963. godine. Zbog tog događaja, ona je imala veoma malu gledanost, jer su svi pratili izveštavanje o ubistvu.

Međutim, sledeće nedelje je reprizirana u isto vreme i osvojila je publiku. Među velikim fanovima serije i kraljica Elizabeta Druga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike